Search found 23 matches

by Adrian
Fri Aug 10, 2018 10:28 am
Forum: General Questions
Topic: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion
Replies: 6
Views: 356

Re: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion

I think I found out whats happen:

The system folder was set wrong: "d:\preview" that my preview folder .
I set it now correctly and now lets see whats happen the next time.

Thank all for the help.

Regards, ADrian
by Adrian
Fri Aug 10, 2018 10:07 am
Forum: General Questions
Topic: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion
Replies: 6
Views: 356

Re: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion

Hello WWBan, thank you for the answer, no the NAS is all the time online. If I don'T work for 30 min the HD are going sleeping. I have the most programm data, software and client data on the NAS. For the most aplications I'm "working" on the NAS, so all the data are safe, in a central place and back...
by Adrian
Fri Aug 10, 2018 10:01 am
Forum: General Questions
Topic: Crash report
Replies: 1
Views: 229

Crash report

hello, I put a new grid layer, inside the layer new installed flexible text plugin, i drag the fittext plugin to insert it in the layer and after that a crash. After restart fittext, dataviewer and byslider extensions are not anymore available. Have you an idea whats happen? Thank you in advance. Re...
by Adrian
Fri Aug 10, 2018 9:30 am
Forum: General Questions
Topic: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion
Replies: 6
Views: 356

Re: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion

Hello Pablo,

thank you for the answer.

I have just the Microsoft virus scanner, no other...

The extensions are removed from Users\. . . .\WYSIWYG Web Builder\extensions\...

Do you have a idea why?

Thank you for your Help.

Regards, Adrian
by Adrian
Fri Aug 10, 2018 8:11 am
Forum: General Questions
Topic: My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion
Replies: 6
Views: 356

My Wysiwyg installation loses the manual installed extensdion

Hello, my Wysiwyg loses the manual installed extension after 2-5 Days. Why? I suppose thats not a wysiwyg problem but with version 12 on the same machine I didn't have the problem. I have Win7, just one User, a NAS in the computer Network, rights are set, that meens that just the user can open his f...
by Adrian
Tue Jul 31, 2018 6:26 am
Forum: General Questions
Topic: Wysiwygwebbuilder 12 & 14 problem with a NAS
Replies: 1
Views: 259

Wysiwygwebbuilder 12 & 14 problem with a NAS

Hello Pablo, I want to tell you that the above programs have a problem with a NAS. Again and again I noticed a strange behavior and wondered if I am the only one who has this problem. These days I've noticed that it's related to the NAS. Both version 12 and 14.1 if the project file is on a NAS and t...
by Adrian
Wed Jul 04, 2018 3:20 pm
Forum: General Questions
Topic: Solved!! Error message when opening a projekt file
Replies: 1
Views: 661

Re: Solved!! Error message when opening a projekt file

Hello,

I found the problem, thats a plugin that is not installed, the "justified Gallery".

I found the hint in the source code of the page.

Thank you, Adrian
by Adrian
Wed Jul 04, 2018 2:19 pm
Forum: General Questions
Topic: Solved!! Error message when opening a projekt file
Replies: 1
Views: 661

Solved!! Error message when opening a projekt file

Hello, My system win 7 32 bit My hdd crashed 2 weeks ago so I need to reinstall my win7. After that I can't open a project file of my customer. A error message comes like "Error when opening file". http://www.medialight.de/cantopenfile.jpg I need to make changes to the project and I can't open it. T...
by Adrian
Wed Nov 15, 2017 9:00 am
Forum: Showcase your website created by WYSIWYG Web Builder and invite feedback.
Topic: Feedback to 2 responsive websites
Replies: 2
Views: 15475

Re: Feedback to 2 responsive websites

Hello Pajadt,

thank you for the feedback and for your time.
You have right, some things are not good.
I'll will try to make some changes to the project.

Best Regards, Adrian
by Adrian
Tue Nov 14, 2017 11:29 am
Forum: Showcase your website created by WYSIWYG Web Builder and invite feedback.
Topic: Feedback to 2 responsive websites
Replies: 2
Views: 15475

Feedback to 2 responsive websites

Hello all, I finished 2 websites for a customer, please give me a feedback: The first: www.panorama-bilderrahmen.com , a website about a panorama frame, 4 breakpoints, full responsive. The second, www.eckbilderrahmen.com , almost identical with the first, 4 breakpoints, full responsive. A real chall...
by Adrian
Fri Oct 27, 2017 1:03 pm
Forum: General Questions
Topic: Master Frame don't save background settings
Replies: 4
Views: 721

Re: Master Frame don't save background settings Solved!!

Hello Pablo,

the fault is in front of the monitor:

Read carefully what Pablo writes in his E-Mail. Not the content place holder must be set to transparent but the page settings.
Thank you for the tip.

With best regards Adrian.
by Adrian
Fri Oct 27, 2017 12:43 pm
Forum: General Questions
Topic: Master Frame don't save background settings
Replies: 4
Views: 721

Re: Master Frame don't save background settings

Hello Pablo, thank you for the answer, but it isn't so. I have a project with 5 pages. I have cloned one page (page1 now) and created another page as masterframe. Page 1 has a picture as background. There are no other colours. Masterframe has defined the content place holder from Color (white) to tr...
by Adrian
Fri Oct 27, 2017 8:59 am
Forum: General Questions
Topic: Master Frame don't save background settings
Replies: 4
Views: 721

Master Frame don't save background settings

Hello,

in my project I experiment with a master Frame with a few breakpoints.
If I define that in all breakpoints the master frame is transparent, its seems that the master frame forget the settings.

How can I verify that this is not my fault?

Thank you.

BEst Regards, Adrian
by Adrian
Wed Oct 25, 2017 8:42 am
Forum: General Questions
Topic: Problem with lightbox and image path
Replies: 2
Views: 605

Re: Problem with lightbox and image path

Hello Pablo,

yes, that's it. But even so, the "default" setting don't work, any other work fine.

Tank you.

Regards, Adrian
by Adrian
Tue Oct 24, 2017 5:44 pm
Forum: General Questions
Topic: Problem with lightbox and image path
Replies: 2
Views: 605

Problem with lightbox and image path

Hello, I have an problem/question with the lightbox. In a 3 column layout grid, in every column i put an text, an image and again text. The image is downsized. If I open the property of the image, in the Links section I chose "open in a lightbox". Settings default, but any other option don't work. I...