Search found 8 matches

by bilrob
Sun Mar 04, 2018 8:37 am
Forum: Content Management System
Topic: CMS Social Share
Replies: 2
Views: 21070

Re: CMS Social Share

Buggar!!! Thanks for you reply...
by bilrob
Sun Mar 04, 2018 5:36 am
Forum: Content Management System
Topic: CMS Social Share
Replies: 2
Views: 21070

CMS Social Share

Is it possible to add a button to any articles either in the article, blog or cms extensions to share that article to facebook?
by bilrob
Fri Mar 02, 2018 5:18 am
Forum: General Questions
Topic: *** SOLVED *** PHP Query
Replies: 6
Views: 1346

Re: PHP Query

*Update* Problem solved error was due to a bad line of code in the .htaccess commented it out and all is good again in the world... :P
by bilrob
Wed Feb 28, 2018 10:28 am
Forum: General Questions
Topic: *** SOLVED *** PHP Query
Replies: 6
Views: 1346

Re: PHP Query

I am actually publishing the pages and still blank, I will query my hosts to further investigate, I am confused on the code error as the page has only one element a text box with ' This is a test' wrote in it!
by bilrob
Wed Feb 28, 2018 9:43 am
Forum: General Questions
Topic: *** SOLVED *** PHP Query
Replies: 6
Views: 1346

*** SOLVED *** PHP Query

Question 1. Do you need to have your entire site PHP for it to function? Question 2. If No, then why do I get a blank page even when the PHP page has only one element a text box? As a test I also created a site with just an index page with only a text box and set it to PHP and the same result a whit...
by bilrob
Wed Feb 21, 2018 11:05 pm
Forum: Responsive Web Design
Topic: No background visible at lower break points
Replies: 9
Views: 2241

Re: No background visible at lower break points

OK , this is what I found and worked for me! If you have set your default breakpoints to cover for background then no matter what you change your 320 breakpoints to it wont work, so I changed the default to fixed and everything worked... :D
by bilrob
Sun Feb 11, 2018 10:15 am
Forum: General Questions
Topic: Lost Functionality ****Solved*****
Replies: 2
Views: 762

Re: Lost Functionality

Firstly I tried all extensions that allowed a galleria effect, whereby you click the thumbnail to display a larger image, however after some further investigation I found that I had a docking layer that when disabled everything worked fine, as soon as I enabled the docking layer anything that was cl...
by bilrob
Sun Feb 11, 2018 9:42 am
Forum: General Questions
Topic: Lost Functionality ****Solved*****
Replies: 2
Views: 762

Lost Functionality ****Solved*****

I have situation whereby if I add a image gallery of any type (numerous extensions) to a page with no other objects and publish/preview it all functionality of that extension works, however if i add said extension to a page with other objects the extension loses its functionality, more so the abilit...