laadt de mobiele versie in desktop

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
bert
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2018 7:19 am

laadt de mobiele versie in desktop

Post by bert » Mon Feb 04, 2019 7:10 pm

beste pablo,

probleem als volgt:
Op de desktop verschijnt de mobiele versie
op de telefoon verschijnt hij correct.
Ik heb alleen een stukje tekst ingevoegd
daarna trad het probleem op
hoe kan dit?
de site is: https://www.ikmaakuwklok.nl/
alvast bedankt voor het meedenken
mvg.

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by Pablo » Mon Feb 04, 2019 7:22 pm

Op mijn computer wordt de desktop versie weergeven.

Maar, misschien is dit van toepassing:
"Wanneer moet ik 'Gebruik 'min-width' in CSS3 media queries' toepassen?"
viewtopic.php?f=27&t=63837

bert
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2018 7:19 am

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by bert » Mon Feb 04, 2019 7:40 pm

beste pablo
hartelijk dank voor uw snelle en effectieve hulp.
dit is eerste klas service!
en het werkt!!
bedankt.
mvg

bert
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2018 7:19 am

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by bert » Tue Feb 05, 2019 9:39 am

pablo

een vreemd probleem
nog steeds wordt mijn site op de desktop als mobiel weergegeven in firefox
als ik de site opent met chrome wordt hij wel correct weergegeven
ra..ra hoe kan dit?
haal ik het vinkje weg van min-width wordt de pagina op de desktop correct weergegeven
maar op de telefoon wordt hij als desktop weergegeven
Hoe dit op te lossen???
de site is: https://www.ikmaakuwklok.nl/

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by Pablo » Tue Feb 05, 2019 10:00 am

De breedte van het browser venster bepaalt welk breakpoint wordt weergevens.
Zo te zien heb je twee breakpoints?
Met de huidige instellingen wordt de desktop versie weergeven wanneer de viewport 970 or groter is.
Aangezien de mobiel waarschijnlijk kleiner is dan 970 geeft deze de 320 versie weer.

Als je het vinkje 'min-width' weg haalt, dan wordt de desktop versie weergegeven bij alle schermen breder dan 320 pixels.
De meeste mobiele telefoons zijn groter dan 320 maar kleiner dan 970.

bert
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2018 7:19 am

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by bert » Tue Feb 05, 2019 11:58 am

pablo
dank voor uw antwoord
dit probleem is nog nooit eerder voorgekomen
terwijl alles hetzelfde is gebleven
ik heb alleen een klein stukje tekst toegevoegd op de recensie pagina
waar kan het dan aan liggen?
ligt het probleem niet bij de upload host?
en waarom geeft hij in chrome wel goed weer?
wat kan ik doen?
bedankt!
groet

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by Pablo » Tue Feb 05, 2019 12:07 pm

Er is niet echt een 'probleem', dit is zoals je de pagina hebt ontworpen. Met maar twee breakpoint geeft de mobiele browser of de desktop of de mobiele versie weer, afhankelijk van de schermafmetingen.
De kans is klein dat een moderne mobiel maar 320 pixels breed is, is klein, dus dan geeft deze de desktop versie weer tenzij je de ''min-width' uitschakelt.

Om meer controle hierop te krijgen kun je meerdere breakpoints toevoegen, bijvoorbeeld 480 of 768
Of je kunt de layout met layout grids maken zodat deze flexibel wordt.

Voor mij ziet de pagina het er hetzelfde uit in verschillende browsers.
Misschien geeft jouw browser een oude versie vanuit cache weer?

bert
 
 
Posts: 18
Joined: Sat Oct 13, 2018 7:19 am

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by bert » Tue Feb 05, 2019 5:54 pm

pablo
ten laatste heb ik firefox opnieuw geinstalleerd
en nu wordt de site wel correct weergegeven
kunt u dit verklaren?
mvg

User avatar
Pablo
 
Posts: 16056
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: laadt de mobiele versie in desktop

Post by Pablo » Tue Feb 05, 2019 6:20 pm

Ik denk dat het broswer cache gerelateerde issue was.

Post Reply