cms menu

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

cms menu

Post by marloes » Thu Apr 16, 2020 8:35 am

Hoe stel ik het cms menu zo in dat het in de mobiele versie van de pagina verandert in alleen een knopje waarmee je het menu kunt uitklappen. In de desktopversie mag gewoon het hele menu zichtbaar zijn. Ik heb ook bij andere menu plugins gekeken wanneer die als cms in te stellen zijn, maar tot nu toe is het niet gelukt.
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20932
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms menu

Post by Pablo » Thu Apr 16, 2020 9:13 am

Er is op dit moment geen hamburger menu voor het CMS.
Maar je kunt wel een breakpoint instellen waardoor het menu verticaal wordt weergeven.

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms menu

Post by marloes » Thu Apr 16, 2020 12:32 pm

Wat jammer! Breakpoint is ingesteld, maar dat is niet de oplossing. Het gaat vooral om de variabele hoogte. In de desktop versie staat de inhoud gewoon netjes naast het menu en is er ruimte zat. Maar in de mobiele versie kan dat niet en wil ik ook gewoon zo min mogelijk ruimte gebruiken.Ik heb geprobeerd het menu te verbergen. En een knop te maken om het zichtbaar te maken en ook een knop om het menu weer te verbergen. Maar om de een of andere reden werkt dat niet. Klopt dat? Voorbeeld: https://muziekles.keramiekenmuziek.nl/leerlingen.php
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20932
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms menu

Post by Pablo » Thu Apr 16, 2020 12:39 pm

Het probleem met een CMS menu is deze dynamisch wordt aangemaakt. Tijdens het ontwerpen is nog niet bekend wat de struktuur van het menu is. Daarom is het lastig hier een responive menu voor te maken.

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms menu

Post by marloes » Thu Apr 16, 2020 2:54 pm

Ja, dat snap ik helemaal! :D
Groetjes,
Marloes

User avatar
NDV
 
 
Posts: 56
Joined: Sun May 19, 2019 8:27 pm

Re: cms menu

Post by NDV » Tue May 19, 2020 11:00 pm

Place the "CSS Menu" in the layout grid, enable responsive, and enable CMS.
https://help-it.mk.ua/articles.php
https://transport.art-studio.top/statiy ... evozki.php

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms menu

Post by marloes » Thu Jul 23, 2020 12:43 pm

Ga ik proberen! Dankjewel!
Groetjes,
Marloes

Post Reply