cms wachtwoordplugin

Dit forum is bedoeld voor vragen met betrekking tot WYSIWYG Web Builder.
Post Reply
User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

cms wachtwoordplugin

Post by marloes » Sun Apr 26, 2020 10:49 am

Ik heb op dezelfde website twee (nieuwe) cms pagina's gemaakt. Deze gebruiken dezelfde plugin scripts, maar beide pagina's hebben een eigen database. Bij de wachtwoordplugin valt me op dat aan de bezoeker altijd om een wachtwoord gevraagd wordt, ook ook wanneer dat uitgeschakeld is. Niets invullen volstaat dan en voor de pagina met inhoud die alleen voor de cursisten (https://yoga-aot-maarssen.nl/cursisten.php) is is het ook niet zo'n ramp . Maar op de nieuwspagina https://yoga-aot-maarssen.nl/nieuws.php is het wel vervelend en niet echt uitnodigend. Hoe kan ik de melding alleen laten verschijnen wanneer er daadwerkelijk een wachtwoord op de pagina is ingesteld?
Last edited by marloes on Tue Apr 28, 2020 11:39 am, edited 1 time in total.
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20930
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms wachtwoordplugin

Post by Pablo » Sun Apr 26, 2020 11:39 am

Heb je 'enable password' op 'false' ingesteld?
Dit werkt correct voor mij.

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms wachtwoordplugin

Post by marloes » Mon Apr 27, 2020 2:39 pm

Je bedoelt in de Password Plugin? Daarin kan ik denk ik niets aanpassen? Het script wordt ook gebruikt wordt voor de cursistenpagina en daar moet een wachtwoord wèl mogelijk zijn.
Last edited by marloes on Mon Apr 27, 2020 4:28 pm, edited 1 time in total.
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20930
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms wachtwoordplugin

Post by Pablo » Mon Apr 27, 2020 3:06 pm

Je kunt per pagina aangeven of de plugin aan of uit staat.

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms wachtwoordplugin

Post by marloes » Mon Apr 27, 2020 4:37 pm

Dat kan ik zowel in het instellingenvenster van het adminframe als in het script zelf niet vinden. Maar ik kijk er vast overheen :oops:. Waar moet ik zoeken?
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20930
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms wachtwoordplugin

Post by Pablo » Mon Apr 27, 2020 5:19 pm

Image

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms wachtwoordplugin

Post by marloes » Tue Apr 28, 2020 11:35 am

Ohw, dat bedoel je 😊. Ja dat staat op uitgeschakeld. Maar dan krijg ik op de pagina waar de inhoud verschijnt alsnog de vraag naar een wachtwoord. Je kunt dan wel zonder iets in te vullen doorklikken. Maar ik heb een aparte cms pagina voor nieuwsberichten en daar wil ik die vraag omzeilen.
Groetjes,
Marloes

User avatar
Pablo
 
Posts: 20930
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: cms wachtwoordplugin

Post by Pablo » Tue Apr 28, 2020 11:44 am

Ik heb dit zelf geprobeerd, maar bij mij werkt het wel.
Alleen bij de pagina's waar de optie aan staat wordt het inlog scherm getoond.

User avatar
marloes
 
 
Posts: 38
Joined: Wed Apr 06, 2016 5:01 pm

Re: cms wachtwoordplugin

Post by marloes » Tue Apr 28, 2020 1:30 pm

Jaaaaa, gevonden! Het stukje dat ie moest checken of wachtwoord is ingeschakeld ontbrak in mijn script. Dat heb ik vertaald in het Nederlands namelijk en blijkbaar toen per ongeluk iets weggehaald dat niet de bedoeling was. Bedankt voor het mee denken want daardoor wist ik een beetje waar ik zoeken moest!
Groetjes,
Marloes

Post Reply