Bookmarks not working

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
Myeyeon
 
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 6:14 pm

Re: Bookmarks not working

Post by Myeyeon » Sun Jun 10, 2018 12:44 pm

The link just takes me to the top of the page which contains the link and not to the page which has the bookmark

User avatar
Pablo
 
Posts: 14032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Bookmarks not working

Post by Pablo » Sun Jun 10, 2018 1:06 pm

What is the URL of the page?
or where can I download your project so I can see the settings?

Myeyeon
 
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 6:14 pm

Re: Bookmarks not working

Post by Myeyeon » Sun Jun 10, 2018 1:38 pm

the URL is : www.midcheshireos.co.uk/sites_visited.html and the link to try is in the table under Loggerheads, click on the date 27 April 2017

Myeyeon
 
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 6:14 pm

Re: Bookmarks not working

Post by Myeyeon » Sun Jun 10, 2018 1:58 pm

Sorry should have said click on date 25 April 2017

User avatar
Pablo
 
Posts: 14032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Bookmarks not working

Post by Pablo » Sun Jun 10, 2018 3:17 pm

I'm sorry, but I was asking for the project file, not the published page.

But, I think you misunderstood my instructions. I was referring to creatinga bookmark in text, not linking to a bookmark from text.

STEP 1
To create a bookmark in text:
select text
- click the 'Link' button
- set the URL to: #
- Go to the Advanced tab of the link properties
- set the ID, this will be the name of the bookmark.

STEP 2
To create a link to the bookmark
- select text
- click the 'Link' button
- set the link the current (internal) page
- select the bookmark you have created in step 1.

Myeyeon
 
 
Posts: 12
Joined: Thu Oct 12, 2017 6:14 pm

Re: Bookmarks not working

Post by Myeyeon » Sun Jun 10, 2018 4:22 pm

Many thanks for your patience as that now works fine.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests