Page 1 of 1

Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Mon Aug 20, 2018 5:51 pm
by Hasse
Using WB 14.1 and trying to use Responsive Menu. It works fine above the break point for mobile screen but when trying to use it on a mobile screen I can not access the submenus if they have submenus themselves. If they donĀ“t have submenus it works.

The URL: http://ny.hummelvik.nu/index.php
Username: HL
PWD: Hummel

Hope to have a hint on what the problem is.

Re: Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Mon Aug 20, 2018 6:27 pm
by Pablo
Menu items that have sub items should not have links.
Mobile devices do not have 'hover' so if you click the menu item then the mobile browser it will follow the link instead of opening the sub menu.

Re: Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Mon Aug 20, 2018 6:50 pm
by Hasse
Thanks for very quick response! I am sorry but I do not understand how to fix that, what do you mean by link in this case?

Re: Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Mon Aug 20, 2018 8:32 pm
by Pablo
You will need to remove the link from the main item. The URL should be empty.

Re: Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Tue Aug 21, 2018 7:15 am
by Hasse
Does this mean I need to edit the html code or is there any other way to do it?

Re: Submenus does not show up in Responsive Menu

Posted: Tue Aug 21, 2018 7:34 am
by Pablo
Go to the properties of the menu item and remove the link. It works the same way as how you have added it.