Navigation Bar Not Working

Issues related to hyperlinks and web site navigation.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/links.html
Post Reply
JimmyMeatWhistle
 
 
Posts: 20
Joined: Thu Dec 28, 2017 5:31 pm

Navigation Bar Not Working

Post by JimmyMeatWhistle » Thu Feb 28, 2019 9:05 pm

Hello All,

Got a problem with responsive navigation.

I have a website using a responsive navigation menu located at the top of the page. Basically 4 pages. The menu is not working, yet the pages that the menu connect to are on the server. It works perfectly on my desktop. It even works on another "test server" that I use to work out bugs.

Check the test URL: www.spc183.com Nav Bar works

Check the real site: https://www.stevecale.com Nav bar does not work"

Further, if I add .html to any page which won't load. It will load and go to that page. But only if I add .html

Any ideas?
Steve

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4516
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Navigation Bar Not Working

Post by BaconFries » Thu Feb 28, 2019 9:17 pm

You have added code at the start of the page in both urls please remove this as it can make the whole HTML invalid. If links/url are missing the correct extension such as .html then you may have enabled/used the following Tools->Options->Publish & Preview->Hide file extension for internal links.
Please read the help before enabling this option!

User avatar
Pablo
 
Posts: 16719
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Navigation Bar Not Working

Post by Pablo » Thu Feb 28, 2019 9:20 pm

It looks like you have enabled the option 'hide file extension for internal links'.
This option only work if the server supports this. See also the information in the help.

JimmyMeatWhistle
 
 
Posts: 20
Joined: Thu Dec 28, 2017 5:31 pm

Re: Navigation Bar Not Working

Post by JimmyMeatWhistle » Thu Feb 28, 2019 11:27 pm

Thanks BaconFries. That worked. Thanks so much. :D

Steve

JimmyMeatWhistle
 
 
Posts: 20
Joined: Thu Dec 28, 2017 5:31 pm

Re: Navigation Bar Not Working

Post by JimmyMeatWhistle » Thu Feb 28, 2019 11:29 pm

Thanks Pablo. Yes you are correct. That really helped me out.

Thanks again.
Steve

Post Reply