Page 1 of 1

‘CSS Menu’ ‘Sub Menu’ not activating

Posted: Tue Mar 05, 2019 1:03 pm
by dnlyko
When using this menu with it’s ‘Sub Menu’, the Sub menu does not activate at all when you add a breakpoint and tick the ‘Visible’ option in ‘Object Manager for the new breakpoint. Yes the Menu does become visible except that the Sub Menu does not work and are required to build it again for every new breakpoint

Re: ‘CSS Menu’ ‘Sub Menu’ not activating

Posted: Tue Mar 05, 2019 1:29 pm
by Pablo
Maybe you have placed something on top of the sub menu?
What is the URL of the page so I can see what you have done?

Re: ‘CSS Menu’ ‘Sub Menu’ not activating

Posted: Tue Mar 05, 2019 11:05 pm
by dnlyko
Pablo wrote:
Tue Mar 05, 2019 1:29 pm
Maybe you have placed something on top of the sub menu?
What is the URL of the page so I can see what you have done?
Thanks Pablo, you are correct. The image below the main menu was hiding the sub-menu.