HighSlide JW Player ***DEPRECATED***

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 474
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Post by protectourlands » Thu Aug 20, 2009 2:29 pm

Hi BaconFries

Now I see. I needed to add the ";" character, then the z-index. That went right over my head - long week here as well.

It's working now. Thank you so much.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 20, 2009 2:30 pm

Welcome as always.... :D just not enough hours in the days sometimes to do what I need to do....wish I could carry the hours I dont use over to the next lol

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 474
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Post by protectourlands » Thu Aug 20, 2009 2:44 pm

Hi BaconFries

Just one more thing. The Alt tag is not producing a tooltip image. Is it possible to add a title tag as well? Sorry to keep bugging you.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Thu Aug 20, 2009 3:08 pm

Hmmm opps I forgot to add the title tag I know the alt tag is there I will add this later tonight and make a new uploaded for this thanks for the pointer...

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 474
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Post by protectourlands » Thu Aug 20, 2009 3:41 pm

You're the best!

We need 25 hour days. It always seems I'm 1 hour short.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Sat Jan 02, 2010 4:21 pm

***Updated 02/01/10***

clubfred
 
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 03, 2008 11:27 pm

Would like to buy a license...but

Post by clubfred » Fri Jan 08, 2010 8:28 pm

Hi Baconfries I would like to purchase a license for this player, but i don't seem to be able to get it to work, I have many extension in web builder and all work ok, but having trouble here, does the page need to be .php?

Also can I test it on my temp server while I build the site site before i get the license?

it looks like it is the type of player I need.

Is there a tutorial for it somewhere?

Cheers
Fred

clubfred
 
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 03, 2008 11:27 pm

Post by clubfred » Fri Jan 08, 2010 8:33 pm

Whoops, here is the link to the temp server and page that I have it on.

http://67.222.21.208/index.php

cheers
Fred

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Fri Jan 08, 2010 9:16 pm

It looks ok on your test url and plays just fine the only thing that I see wrong is that the image you have used for the onclick is missing this is down to it being named incorectly any image or images used for your site should never have any spaces in the name like below it should be like...
What yours looks like:
sureslim wellness clinics safe easy weightloss.gif
What it should be:
sureslimwellnessclinicssafeeasyweightloss.gif
sureslim-wellness-clinics_safe_easy_weightloss.gif

To purchase please visit here
Commercial Single Website
http://highslide.com/buynow-single.php
Commercial Unlimited
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?c ... Id=1752226

You may use on your test site for testing purpose only........

clubfred
 
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 03, 2008 11:27 pm

Post by clubfred » Fri Jan 08, 2010 9:37 pm

That's weird, all I see in FF, is a the player wireframe, a red dot, the text, but nothing works, tried it in explorer, almost the same, but the link was clickable, but then said you needed to update your flash player...

Can't have customers being asked to update their flash players.

I thought this would just play from the site, and not have to worry about if people had the proper players installed...maybe it's not what I need?

But it looks like a good one, any ideas why I can't see it in my browser?
Also does it matter if the page is .html or .php

Thanks for your time.
Cheers
The Fred

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Fri Jan 08, 2010 10:49 pm

Hi just checked in all five main browsers I use for testing and seems to be ok with me although I am just previewing in WB. When you use FF and you dont have the FF version of Flash installed it will ask you to do so even though you already have it installed for Windows IE FF requires its own versions of plugins apart from those already installed for IE etc...not much I can do about this...If your customers choose not too install it... In the extension you may have noticed a variable named Add a Z-Index please read what it says and insert this z-index 1001 this may help the FF issue....other than that I dont understand why it not working....and no it doesnt matter if the page extension is set to php or html as you have remove the page I cant check what version of doctype you were using but I would suggest using XHTML 1.0 over HTML 4.01

clubfred
 
 
Posts: 8
Joined: Sun Feb 03, 2008 11:27 pm

Post by clubfred » Fri Jan 08, 2010 10:53 pm

thanks for that bacon fries
Last edited by clubfred on Fri Jan 08, 2010 11:12 pm, edited 1 time in total.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Fri Jan 08, 2010 11:11 pm

Thanks for the other fred sorry to say I not a programmer in anyway I get by with the extensions :D and can make minor changes to bits and pieces of the javascript and the css used in the scripts that are used for building extensions as they are already made scripts I just try to make it easier for everyone to be able to insert into WB with as much or little knowledge of html/xhtm/php etc...maybe make a posting in the general topics some of the more experienced coders maybe able to help again thanks for the offer for safety remove your email address dont want them spambots picking it up.... :shock:

User avatar
protectourlands
 
 
Posts: 474
Joined: Sat May 24, 2008 2:16 am
Contact:

Post by protectourlands » Wed Feb 03, 2010 7:47 pm

I'm having trouble with this 6.5 version. When a z-index is applied, the location of the player image relocates to the top of the page when previewed.

Also, I cannot resize the highslide viewer that opens, no matter what sizes I attribute to Object Height and Object Width in the main settings.

The page is set for 4.01 Transitional. I didn't have these issues in the pre 6.5 version.

Any ideas Baconfries?

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4693
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Post by BaconFries » Wed Feb 03, 2010 10:18 pm

Evening protectourlands I will take a look at this tomorrow sometime and see what is wrong and will post any finding and if needed Iwill upload any fix that needs to be pust in place....

Locked