Page 2 of 3

Re: jor_FAQManipulation 1.0b

Posted: Thu Oct 20, 2016 2:50 pm
by protectourlands
Hi Jordan

I'm trying to use FAQmanipulation with a master objects. It works fine in the default view, but not in any of the breakpoints. Can this be worked around?

Re: jor_FAQManipulation 1.0b

Posted: Thu Oct 20, 2016 4:52 pm
by jordan
hello protectourlands,

try this quick update, - will release it later official, never updated for RWD - download here - jor_FAQManipulation1.2

hope this helps!:)

Re: jor_FAQManipulation 1.0b

Posted: Thu Oct 20, 2016 5:26 pm
by protectourlands
Right on Jordan. Works perfectly! A thousand thank you's sir.

Re: jor_FAQManipulation 1.1__**UPDATE**__2.0

Posted: Wed Jan 04, 2017 1:15 pm
by jordan
jor_FAQManipulation 2.0 - UPDATE!

01. enhanced/fix : abide WB breakpoint
01. changed : compiled with EB5.3.2

for full update history, demo and download see top post

Re: jor_FAQManipulation 1.1__**UPDATE**__2.0

Posted: Wed Jan 04, 2017 3:17 pm
by protectourlands
Outstanding Jordan! One of your most useful extensions.

Thank you and best wishes for a prosperous 2017!

Re: jor_FAQManipulation 1.1__**UPDATE**__2.0

Posted: Thu Jan 05, 2017 12:36 pm
by jordan
protectourlands wrote:Outstanding Jordan! One of your most useful extensions.

Thank you and best wishes for a prosperous 2017!
whoop whoop go-Od . :cool: . - and a super 2017 wish traveling your way - . :) .

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Mon May 29, 2017 4:39 pm
by protectourlands
Hi Jordan

A page done in WB11 using this awesome extension is no longer working in WB12. When I click the question nothing happens (both preview and after publish). Are there any known issues using jor_FAQManipulation in WB12?

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 11:36 am
by jordan
hi protectourlands,

it works correct for me in WB12
does the jor_FAQManipulation_easystart project in the download work for you ?

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 2:32 pm
by protectourlands
Hi Jordan

No the demo is not working either, except #4 (the last one) which is populated through the WB extension.

It feels like it could be a setting in options but everything looks the same. Both javascript settings in options are unchecked and format is default.

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 2:45 pm
by jordan
maybe you have set a .js folder under - "Target Folder for File Types" - ?
do you have a live example so I can see what is happening

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 3:04 pm
by protectourlands
No it isn't that either. I cannot find anything that has changed.

(links removed)

The only thing I changed is I added a few icons and images to the footer in the new publish. Just to be sure I removed those and tested and it is sill broken. The older publish is WB11. It's a mystery. Thank you so much for looking at this.

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 3:25 pm
by jordan
this is strange ? - hard to find, I can see an error occurs in jQuery
could you please set up a live demo of the jor_FAQManipulation_easystart project as it publishes for you as well

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 3:30 pm
by protectourlands
(link removed)

Thank you for looking at this Jordan

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 4:02 pm
by jordan
ah ok, I see now I think, - there is a prefix on the FAQ extension ?
do you have the latest WB jQuery FAQ installed - update your jQuery FAQ if not, does that fix it ?

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 4:20 pm
by protectourlands
I believe I am using the most current WB FAQ extension.The properties of the .uwbx file show Feb 23, 2017. It is likely that I updated to this version after I first built the page though. Maybe that has something to do with it?