Page 3 of 3

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 4:41 pm
by jordan
i just installed the latest FAQ extension before posting, so I thought, it did not install:/
so, I was using an older version
that is the problem, the latest jQuery FAQ extension has been changed
the ID of the extension now has been given a prefix:/
I will ask Pablo if it can be changed back, if not I will have to create a fix for it - :? -

you could also in the meantime use the jQuery FAQ extension from your WB11 extension folder;)

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 4:57 pm
by protectourlands
Yes that would explain it. The working page was built in Dec 2016 so it used the older WB extension. I updated the extension in Feb 2017 but only needed to edit the page recently so I just discovered this.

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 5:05 pm
by protectourlands
I see what you are saying. Using an editor I changed the id in the manipulation js of the published page by adding "wb_" prefix and that resolved the issue. The old FAQ version writes the id without the prefix. I'm so glad you were able to figure this out. I hope there is an easy solution.

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 6:31 pm
by jordan
tomorrow I will post a fix for this problemO - protectourlands - :) -

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 7:19 pm
by protectourlands
Jordan, you're the best!

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Tue May 30, 2017 7:23 pm
by protectourlands
I just thought of something. I'm slow but eventually I get there. Since jor_FAQManipulation has an empty field for the FAQ object id, all I have to do is write "wb_" then the FAQ object id. Problem solved.

Re: jor_FAQManipulation 2.0

Posted: Wed May 31, 2017 2:05 pm
by jordan
protectourlands wrote:
Tue May 30, 2017 7:23 pm
I just thought of something. I'm slow but eventually I get there. Since jor_FAQManipulation has an empty field for the FAQ object id, all I have to do is write "wb_" then the FAQ object id. Problem solved.
yup, good thinking, - I also wanted to opt this as a workaround yesterday
then I thought, I would have to add more code to cover both id modes if I needed to fix, so I thought let's not open that route
but you found it yourself, aargh - :evil: - your a bit too smart - :mrgreen: - !

so a full fix, this should work on both old/new jQuery FAQ and with/without prefix

tjaptjoi!:)

Re: jor_FAQManipulation 2.0__**UPDATE**__2.1

Posted: Wed May 31, 2017 2:06 pm
by jordan
jor_FAQManipulation 2.1 - UPDATE!

01. fix : fix jQuery FAQ extension id change

for full update history, demo and download see top post

Re: jor_FAQManipulation 2.0__**UPDATE**__2.1

Posted: Thu Jun 01, 2017 1:15 pm
by protectourlands
Your fix works perfectly Jordan. A big thank you as always!