Responsive Menu Extension

In this section you can share self-made extensions with other users of WYSIWYG Web Builder.

There are already more than 250 extensions available!
User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sun Apr 26, 2015 6:12 pm

TrevH wrote:Hi, I found that it's best to close WB prog after installing a menu update, then flush cache wih something like ccleaner, restart WB10 and then the responsive menu update works fine. I found that any changes then work just fine.

Hope that is helpful...
Trev
I hav never hade any problems like this but it is good that you post solutions like this so that others can see. Thank you. :D

andyp
 
 
Posts: 247
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Sun Apr 26, 2015 6:13 pm

Well.. it may have not been the real solution to the problem.. but it worked for me :)
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

DavidMoshe
 
 
Posts: 28
Joined: Tue Dec 10, 2013 2:19 pm

Re: Responsive Menu Extension

Post by DavidMoshe » Thu May 14, 2015 5:05 pm

Thats grate work Patrk! Thank you very much for this nice extension it made my work sooo much easyer!

Have a nice day and Keep the good work :)

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Thu May 14, 2015 8:15 pm

DavidMoshe wrote:Thats grate work Patrk! Thank you very much for this nice extension it made my work sooo much easyer!

Have a nice day and Keep the good work :)
Hey and thank you. Make sure to read all the text in the first (download) post and also all the description texts in the Extension settings.

andyp
 
 
Posts: 247
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Thu Jun 11, 2015 10:42 pm

Hi Patrik.. hope you are well..

I have just noticed that if there are several links and say perhaps viewed in landscape mode on a small device some of the links are hidden because it doesnt scroll..

If you are able to view www.laser4you.co.uk in landscape on a small device you will see what I mean.

Out of the 9 links.. only 6 can be seen... probably you may suggest using smaller fonts this... but is there any other way to resolve this..

Its not a major issue but was just wondering...

Thanks

AndyP
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Fri Jun 12, 2015 1:00 am

andyp wrote:Hi Patrik.. hope you are well..

I have just noticed that if there are several links and say perhaps viewed in landscape mode on a small device some of the links are hidden because it doesnt scroll..

If you are able to view http://www.laser4you.co.uk in landscape on a small device you will see what I mean.

Out of the 9 links.. only 6 can be seen... probably you may suggest using smaller fonts this... but is there any other way to resolve this..

Its not a major issue but was just wondering...

Thanks

AndyP
Yep you'r right, i'm not sure how to fix this.

andyp
 
 
Posts: 247
Joined: Fri Aug 08, 2014 8:56 am
Location: Brighton UK
Contact:

Re: Responsive Menu Extension

Post by andyp » Fri Jun 12, 2015 11:39 am

Ok.. thanks...
Making mistakes....and still learning as I go along.. and very grateful to those who know far more than me... :)
http://www.apgraphx.co.uk

crybbio
 
 
Posts: 15
Joined: Fri Dec 05, 2014 12:26 pm

Re: Responsive Menu Extension

Post by crybbio » Sat Sep 19, 2015 5:05 pm

Hi Patrik.
I'm a very newbie so, first of all, I'm sorry if my problem is a silly problem (for you)... Anyway: I don't manage to make working the position "fixed". I had to deactivate the java script, because I put a slideshow on the page, but I'd like to have the menu fixed at the top. I set yes to "fixed position" but it disappears when I scroll.
Thanks for all

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Sep 19, 2015 5:44 pm

crybbio wrote:Hi Patrik.
I'm a very newbie so, first of all, I'm sorry if my problem is a silly problem (for you)... Anyway: I don't manage to make working the position "fixed". I had to deactivate the java script, because I put a slideshow on the page, but I'd like to have the menu fixed at the top. I set yes to "fixed position" but it disappears when I scroll.
Thanks for all
What version are you using (Whit or without dropdown?)
Do you have an url?

crybbio
 
 
Posts: 15
Joined: Fri Dec 05, 2014 12:26 pm

Re: Responsive Menu Extension

Post by crybbio » Sat Sep 19, 2015 7:49 pm

The version is 2.0.0.0 (without dropdown) and the link is: www.matildebeccaria.it

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Sat Sep 19, 2015 8:34 pm

Hello, I can't say wy it does not work for you, it works for me. Have uploaded all files?

Try downloading this Extension file (but it should be the same): https://mega.nz/#!8hkRxLAJ!NqIqu_pRkbf9 ... S35QH4-q74

In worst case you can add this to an HTML box (between <head></head>) tag:

<style>
.rmm {
position:fixed;
}
</style>

crybbio
 
 
Posts: 15
Joined: Fri Dec 05, 2014 12:26 pm

Re: Responsive Menu Extension

Post by crybbio » Sat Sep 19, 2015 8:55 pm

I think to have uploaded all files. I'll try with the html box.
Thanks a lot!

bcfl
 
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 09, 2008 6:15 pm

Re: Responsive Menu Extension

Post by bcfl » Thu Nov 26, 2015 9:59 am

Nice Extension Thank You,
Is there a way in the Menu-Collection-Url-External Web Address setting you can add "open in new tab/window option so the user stays on the site?
Would be beneficial, for the user.
Thank You, bob

User avatar
Patrik iden
 
 
Posts: 538
Joined: Wed Mar 24, 2010 9:07 pm
Location: Sweden

Re: Responsive Menu Extension

Post by Patrik iden » Thu Nov 26, 2015 2:42 pm

bcfl wrote:Nice Extension Thank You,
Is there a way in the Menu-Collection-Url-External Web Address setting you can add "open in new tab/window option so the user stays on the site?
Would be beneficial, for the user.
Thank You, bob
Hello, no sorry not at the moment, will try to add this when i have the time. But it is going to take some months, so much to do right now.

Vlastimil
 
 
Posts: 59
Joined: Sun Oct 28, 2012 8:19 pm
Location: Czech Republic

Re: Responsive Menu Extension

Post by Vlastimil » Sun Mar 13, 2016 4:50 pm

Nice, Thanks you.
I have one question - when I use in Back Button Text some Czech characters (project is based on in UTF-8), the czech characters are not displayed correctly.

Post Reply