Admin Tools

Issues related to the Login tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/login_basics.html
http://www.wysiwygwebbuilder.com/login_tools.html

TIP:
A lot of information about the login tools can be found in the help/manual.
Also checkout the demo template that is include with the software.
Post Reply
ColinBUckler
 
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 12, 2017 10:43 am

Admin Tools

Post by ColinBUckler » Sun Nov 12, 2017 10:47 am

I have just started using the product and adding User controls to my first website.

With a bit fof forward planning in mind I tried using User Defined Variables for the controls such as Login/Register/..etc and they all appear to work great with the exception of the Admin control not accepting the contents of the user defined variables.

Is this me or is it a bug?

User avatar
Pablo
 
Posts: 14503
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Admin Tools

Post by Pablo » Sun Nov 12, 2017 12:03 pm

The admin tools object is a separate script, the layout is not part of the page. The script is displayed inside a inline frame.
So therefor it does not support user defined variables.

ColinBUckler
 
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 12, 2017 10:43 am

Re: Admin Tools

Post by ColinBUckler » Sun Nov 12, 2017 12:52 pm

Ah... good to know its not me then !

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4187
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Admin Tools

Post by BaconFries » Sun Nov 12, 2017 8:23 pm

Ah... good to know its not me then !
No....but it is neither a bug but simply how it works.!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests