Adding a list in extension builder

This section can be used to submit suggestions for Extension Builder.
Note that this section is not monitored for support.
Forum rules
This forum section can be used to submit suggestions for Extension Builder.
Note that this section is not monitored for support.
Post Reply
GrahamW
 
 
Posts: 229
Joined: Sat Jul 08, 2017 5:02 am

Adding a list in extension builder

Post by GrahamW » Fri Jan 26, 2018 11:40 pm

I have noticed in some extensions if you click on a property it pops up another box and you can either type items in like a spreadsheet or it shows a lot more sub properties of the original item you have clicked on.

How do y ou setup this in extension builder

Graham

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4187
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Adding a list in extension builder

Post by BaconFries » Sat Jan 27, 2018 1:24 am

It's been a while since I made any extensions but let's say you want a list of countries then you would use options then type all the countries needed so the user can select which. For more advanced features then you would use datasets with a xsl file along with options. As I say it been a while so rusty with what I used.

User avatar
Pablo
 
Posts: 14509
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Adding a list in extension builder

Post by Pablo » Sat Jan 27, 2018 8:03 am

This feature is called 'datasets'. It is explained in the documentation.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests