12.2 Inline Frame Missing?

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
mdiluglio
 
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 23, 2017 1:06 pm

12.2 Inline Frame Missing?

Post by mdiluglio » Sat Sep 23, 2017 2:02 pm

Hi,
I just upgraded one of my machines from 12.1.2 to 12.2 and noticed that I can't find the inline frame either in the toolbox or the Insert menu area. I jumped back on my other machine and it's there... Exited program, restarted, same thing. Also tried a new project.
Have I missed something with the upgrade/install?
Thank you,
Mark

User avatar
Pablo
 
Posts: 17585
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: 12.2 Inline Frame Missing?

Post by Pablo » Sat Sep 23, 2017 2:38 pm

Maybe you have switched to 'Easy Mode' which hides all the advanced features?
Or else you may have customized the toolbox: Right click ->Customize toolbox

mdiluglio
 
 
Posts: 2
Joined: Sat Sep 23, 2017 1:06 pm

Re: 12.2 Inline Frame Missing?

Post by mdiluglio » Sat Sep 23, 2017 7:36 pm

That was it...
Easy Mode... don't know how it happened and more importantly I didn't catch it.
I am sorry for sounding the alarm.
Thank you,
Mark

imeadors
 
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 06, 2018 3:06 am

Re: 12.2 Inline Frame Missing?

Post by imeadors » Tue Apr 24, 2018 4:01 am

Where do you change easy mode to the advanced mode?

User avatar
Pablo
 
Posts: 17585
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: 12.2 Inline Frame Missing?

Post by Pablo » Tue Apr 24, 2018 6:00 am

Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests