Issues with Color Picker

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
User avatar
dapson
 
 
Posts: 279
Joined: Tue Jan 26, 2016 4:11 pm
Location: Accra, Ghana
Contact:

Issues with Color Picker

Post by dapson » Thu Jan 11, 2018 4:13 pm

I seem to be experience a hard time using the color picker tool. Any time i try to use it to pick a desired color, i will have to move it back and forth before i'm able to get the color. I'm not sure if i am the only one experiencing this. Can anyone attest to it too?

If there's something i can do to get this solved, i would be very glad.

User avatar
Pablo
 
Posts: 20645
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Issues with Color Picker

Post by Pablo » Thu Jan 11, 2018 4:40 pm

There are no know issues with the color picker. This is not a WWB specific feature (I have not created it).
What is the exact problem?
Did it previously work? When exactly did it stop working?

User avatar
dapson
 
 
Posts: 279
Joined: Tue Jan 26, 2016 4:11 pm
Location: Accra, Ghana
Contact:

Re: Issues with Color Picker

Post by dapson » Thu Jan 11, 2018 4:46 pm

It does work, but take a lot of try and error to get the actual color i am looking for. Previously, it worked perfectly well, until some updates to the application. I can't really tell what the issue is. And also, i mean the color picker tool which comes as part of the options when selecting a color for an object.

User avatar
Pablo
 
Posts: 20645
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Issues with Color Picker

Post by Pablo » Thu Jan 11, 2018 6:10 pm

Can you please be more specific?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests