Inline frame only works in preview

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
uli
 
 
Posts: 14
Joined: Mon Feb 12, 2018 5:58 pm

Inline frame only works in preview

Post by uli » Wed May 16, 2018 8:09 am

Hello Pablo,

i would like to use an inline frame, which perfectly works in the preview.
But when i upload the published project to my webspace it doesn't show anymore.

Here is the link to the project: https://ufile.io/paps9

Do you have any hints?

Best regards

User avatar
[RZ]
 
 
Posts: 2291
Joined: Tue Nov 04, 2008 12:08 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by [RZ] » Wed May 16, 2018 8:27 am

have you uploaded the entire site with all of its files?

uli
 
 
Posts: 14
Joined: Mon Feb 12, 2018 5:58 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by uli » Wed May 16, 2018 8:40 am

Yes, i uploaded all the files from the "Local Publish" folder.

(index.css, index.html, InlineFrame.css, jquery-1.12.4.min.js)

User avatar
[RZ]
 
 
Posts: 2291
Joined: Tue Nov 04, 2008 12:08 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by [RZ] » Wed May 16, 2018 8:46 am

i did a test without problems
both in local mode (preview) and published
perhaps will be useful if you publish to a test area of your server and provide a link to see what the issue is

User avatar
Pablo
 
Posts: 17719
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Inline frame only works in preview

Post by Pablo » Wed May 16, 2018 8:56 am

Please make sure that you publish all file, including the content page of the inline frame.

uli
 
 
Posts: 14
Joined: Mon Feb 12, 2018 5:58 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by uli » Wed May 16, 2018 9:01 am

Here is the link, the four files are in the folder:
https://bit.ly/2Krb1pB

The content page is a link to another server, so i can't publish these files. But as it works in the preview this should'nt be a problem!?

User avatar
[RZ]
 
 
Posts: 2291
Joined: Tue Nov 04, 2008 12:08 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by [RZ] » Wed May 16, 2018 9:04 am

the issue is simple:
you are calling from a secured content (https) via an inlineframe a non secured content (http)
hence, the security of your browser may be compromised by the non secured content
browsers restrict the access to a non secured content from a secured page
from http to https -> ok
from http to http -> ok
from https to https -> ok
from https to http -> nope!

uli
 
 
Posts: 14
Joined: Mon Feb 12, 2018 5:58 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by uli » Wed May 16, 2018 9:15 am

:roll:

I didn't think of that! Of course that is the issue and i will change the content page to https, so there shouldn't be any more problems.

Thank you very much!!!

User avatar
[RZ]
 
 
Posts: 2291
Joined: Tue Nov 04, 2008 12:08 pm

Re: Inline frame only works in preview

Post by [RZ] » Wed May 16, 2018 9:16 am

you are welcome :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests