Preview function not working

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
mrwillow
 
 
Posts: 34
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:29 pm

Preview function not working

Post by mrwillow » Wed May 23, 2018 11:35 am

Hi, I have now finally come around to using WB12 for the first time. However, I do not seem to be able to use the preview function. In the Edit Browser List I pressed Auto Detect, and all the correct browsers appeared in the list, then I pressed Ok. However, bringing up a page on the canvass and then pressing Preview brings up a "File not found" notice in, say, Firefox.

Please advise,

DC

User avatar
Pablo
 
Posts: 13012
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Preview function not working

Post by Pablo » Wed May 23, 2018 11:44 am

Maybe you have set the page to 'do not publish'?
Or maybe you are trying to preview a PHP page?
Or maybe the page is blocked by your virus scanner?

Related tutorial:
http://wysiwygwebbuilder.com/preview.html

mrwillow
 
 
Posts: 34
Joined: Mon Jun 11, 2012 8:29 pm

Re: Preview function not working

Post by mrwillow » Wed May 23, 2018 12:05 pm

Thank you. I have brought in lots of pages from another project and set to Do Not Publish. Problem solved.

DC

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], keving and 4 guests