background mode image not saved in the project folder - a bug

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
longman
 
 
Posts: 151
Joined: Sat May 19, 2018 1:23 pm

background mode image not saved in the project folder - a bug

Post by longman » Mon Jul 16, 2018 3:40 am

Hi guys,

While moving my project to a different folder, I noticed the pattern (image) file that i had used for my flexgrid, it was not saved in th project's own generated folder. All other images of the project was in the folder, except background mode image.

i believe this is a bug.

Thanks!

User avatar
Pablo
 
Posts: 14604
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: background mode image not saved in the project folder - a bug

Post by Pablo » Mon Jul 16, 2018 6:31 am

Can you please be more specific?
How do I reproduce this behavior?

longman
 
 
Posts: 151
Joined: Sat May 19, 2018 1:23 pm

Re: background mode image not saved in the project folder - a bug

Post by longman » Mon Jul 16, 2018 4:01 pm

The image added in the background here http://prntscr.com/k74h0y, when save the project, the image is not then added to the project folder, when you save the project.

User avatar
Pablo
 
Posts: 14604
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: background mode image not saved in the project folder - a bug

Post by Pablo » Mon Jul 16, 2018 5:05 pm

Ok, thanks. I will investigate if this functionality can be added in a future update.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: mrwillow and 8 guests