*** SOLVED *** Does not work WYSIWYG Web Builder 14

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Alex15963
 
 
Posts: 5
Joined: Tue Jul 17, 2018 7:36 am

*** SOLVED *** Does not work WYSIWYG Web Builder 14

Post by Alex15963 » Tue Jul 17, 2018 7:51 am

Disappeared the animation tabs and events on the properties object. They are not found anywhere. Neither in the figure, nor in text, image, etc. On the property page. Absolutely not. No animation, no events. On tab "page", many tabs do not. They just disappeared. I tried to reinstall the program is the same. When I installed the program on another computer and the program requested an activation key - it all became fine. But on my computer the program is reinstalled without requesting an activation key. How to completely remove program to install it with an activation key? Or how can to fix the program? Thank you. Sorry for the bad english
Last edited by Alex15963 on Tue Jul 17, 2018 8:02 am, edited 1 time in total.

User avatar
Pablo
 
Posts: 14604
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Does not work WYSIWYG Web Builder 14

Post by Pablo » Tue Jul 17, 2018 7:57 am

I think you have enabled 'Easy Mode'. This will hide advanced features.

Image

Alex15963
 
 
Posts: 5
Joined: Tue Jul 17, 2018 7:36 am

Re: Does not work WYSIWYG Web Builder 14

Post by Alex15963 » Tue Jul 17, 2018 8:04 am

Yes! Thank you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: mrwillow and 7 guests