Why is Ckeditor loaded on my website?

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Markoc
 
 
Posts: 65
Joined: Tue May 29, 2018 12:19 am

Why is Ckeditor loaded on my website?

Post by Markoc » Sun Oct 07, 2018 12:19 am

Hi, Is there a reason why I have the following program load with my website if I am not using a CMS ?

https://cdn.ckeditor.com/4.10.0/standard/ckeditor.js

I've seen it when I run google pagespeed.

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 14032
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Why is Ckeditor loaded on my website?

Post by Pablo » Sun Oct 07, 2018 7:05 am

The software does not add a reference to this file, maybe you have added it yourself or via a third party script?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests