Content not landing in Content Holder

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Hobbyist
 
 
Posts: 71
Joined: Mon Apr 16, 2018 6:37 pm

Content not landing in Content Holder

Post by Hobbyist » Fri Nov 16, 2018 11:31 pm

https://www.flickr.com/photos/143594041 ... ed-public/

https://www.flickr.com/photos/143594041 ... ed-public/

I have master-frame_frame set as per the instructions. Holder is set on expand.

both target and master_frame set to master frame(requires content place holder). target page (text art) is set to master_frame.

User avatar
Pablo
 
Posts: 14565
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Content not landing in Content Holder

Post by Pablo » Sat Nov 17, 2018 7:54 am

I cannot see what you have done based on the screenshots. I need to the project file (viewtopic.php?f=10&t=82134).
Also there is no footer or sidebar, so what did you expect to happen?

Hobbyist
 
 
Posts: 71
Joined: Mon Apr 16, 2018 6:37 pm

Re: Content not landing in Content Holder

Post by Hobbyist » Sat Nov 17, 2018 7:07 pm

Also there is no footer or sidebar, so what did you expect to happen?
That was the problem. I think I expected the "content place holder" to have a "contain" function like when adding images to a "flex grid".

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests