Favicon showing

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
laros
 
 
Posts: 95
Joined: Thu Jul 05, 2018 5:50 pm
Contact:

Favicon showing

Post by laros » Mon Jul 08, 2019 8:29 pm

Hello,

I have uploaded the favicon.ico into the root and i have set a location in the "Page properties--->Icons", but my favicon still doesnt show up.

Anyone know what am I doing wrong?

Thank you!

alan_sh
 
 
Posts: 470
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: Favicon showing

Post by alan_sh » Mon Jul 08, 2019 8:39 pm

The way I do it is to go to site properties. Then click on the "icon" tab and find the .ico file there. Click OK and it asks if I want to apply that to all pages. I say Yes and then publish.

Alan

laros
 
 
Posts: 95
Joined: Thu Jul 05, 2018 5:50 pm
Contact:

Re: Favicon showing

Post by laros » Mon Jul 08, 2019 8:42 pm

Hello,

I have tried that also, but my favicon is still not visible unfortunately.

Still thanks mate.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17623
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Favicon showing

Post by Pablo » Mon Jul 08, 2019 8:44 pm

It looks like you have already fixed it. It shows for me.

User avatar
Bluesman
 
 
Posts: 680
Joined: Mon Feb 01, 2016 5:43 pm
Location: Ecuador
Contact:

Re: Favicon showing

Post by Bluesman » Mon Jul 08, 2019 9:12 pm

Pablo wrote:
Mon Jul 08, 2019 8:44 pm
It looks like you have already fixed it. It shows for me.
If not... you have to empty the cash for the browser. This is a must when changing favicons.
"Make My Day"

See my Website

laros
 
 
Posts: 95
Joined: Thu Jul 05, 2018 5:50 pm
Contact:

Re: Favicon showing

Post by laros » Tue Jul 09, 2019 8:07 am

Pablo wrote:
Mon Jul 08, 2019 8:44 pm
It looks like you have already fixed it. It shows for me.
Yes, it is fixed. I had to clear cache and now it looks great.

Thank you veeery much!

laros
 
 
Posts: 95
Joined: Thu Jul 05, 2018 5:50 pm
Contact:

Re: Favicon showing

Post by laros » Tue Jul 09, 2019 8:07 am

Bluesman wrote:
Mon Jul 08, 2019 9:12 pm
Pablo wrote:
Mon Jul 08, 2019 8:44 pm
It looks like you have already fixed it. It shows for me.
If not... you have to empty the cash for the browser. This is a must when changing favicons.
You are right. I had to clear the cache and now it shows me!

Big thank you!

User avatar
Bluesman
 
 
Posts: 680
Joined: Mon Feb 01, 2016 5:43 pm
Location: Ecuador
Contact:

Re: Favicon showing

Post by Bluesman » Tue Jul 09, 2019 12:23 pm

laros wrote:
Tue Jul 09, 2019 8:07 am
Bluesman wrote:
Mon Jul 08, 2019 9:12 pm
Pablo wrote:
Mon Jul 08, 2019 8:44 pm
It looks like you have already fixed it. It shows for me.
If not... you have to empty the cash for the browser. This is a must when changing favicons.
You are right. I had to clear the cache and now it shows me!

Big thank you!
Your welcome :)
"Make My Day"

See my Website

Post Reply