Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
Beth
 
 
Posts: 54
Joined: Mon Jan 15, 2018 10:55 pm

Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

Post by Beth » Thu Jul 11, 2019 9:53 pm

Hi there - I'm getting to know W15.0.3 and there's a lot to learn. I would like to be able to use the Theme Colors option, but it doesn't seem to work with my preferred layout, which is the Menu/Toolbar Interface. It does work with the Ribbon but I don't like that as well.

Any ideas?

Thanks.

User avatar
Pablo
 
Posts: 21791
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

Post by Pablo » Fri Jul 12, 2019 6:05 am

You can also switch theme colors via the menubar: Menu -> Page -> Theme Colors

Note that if your current colors do not match the old theme colors then nothing will happen when you switch to another theme.

Beth
 
 
Posts: 54
Joined: Mon Jan 15, 2018 10:55 pm

Re: Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

Post by Beth » Fri Jul 12, 2019 7:09 pm

Thanks for your attention Pablo.

After a lot of experimentation, I see that I can not get the old color choices (from v.14 and before) with v15, so I'll just try to learn to use the Ribbon and keep minimized. I am used to using the toolbox and other panels and so I will keep doing that.

User avatar
Pablo
 
Posts: 21791
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

Post by Pablo » Fri Jul 12, 2019 8:16 pm

After a lot of experimentation, I see that I can not get the old color choices (from v.14 and before) with v15
Please set 'use them colors to 'NO' and it will work exactly like before.

Related tutorial:
http://wysiwygwebbuilder.com/color_themes.html

Beth
 
 
Posts: 54
Joined: Mon Jan 15, 2018 10:55 pm

Re: Theme colors doesn't work with Menu/Toolbar interface

Post by Beth » Fri Jul 12, 2019 11:09 pm

Thanks Pablo - Of course I had read that weeks ago but forgot. My life has been restored! I hope that this thread helps someone else in the future.

By the way, I'd like to thank you over and over again for such an awesome program.

Beth

Post Reply