Index page not displaying correctly after uploaded.

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
bgcwaterman
 
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 01, 2019 9:06 pm

Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by bgcwaterman » Mon Feb 24, 2020 9:06 pm

I made a change to the index page and now it doesn't display correctly and I can't figure out what I did. You can see the graphic is too large. In the designer it shows correctly. I know I am using the same graphic. Also the menu bar is not correct. click to another page to see the correct menu.

I can't figure out how to put an image on this post. I was going to give the correct page look.

The other issue I am having is the menu. It has a capital "I" in the index name but the index on the server is lower.

http://www.berrysgarden.com/index.html

Please help...

Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 19320
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by Pablo » Mon Feb 24, 2020 9:20 pm

The style sheet is missing: index_valentine.css

Did you manually change the name of the page?
or else, maybe you did not publish all files?

bgcwaterman
 
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 01, 2019 9:06 pm

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by bgcwaterman » Mon Feb 24, 2020 10:03 pm

How can you tell the style sheet is missing? When I uploaded the index.html I uploaded the index.css file. What I did was create a index page in the software but I named it "index_valentine". I published the page then I uploaded the page to the server. I renamed the file to "index" both the html & css files. Is this the wrong thing to do? I thought the first page on the website has to be "index".

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4699
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by BaconFries » Mon Feb 24, 2020 10:30 pm

How can you tell the style sheet is missing
By visiting / viewing the page source clicking on the file / css in question and get a return of not on server. I just checked again and you have renamed the css file but it is still missing
This is the full url with the renamed css and if clicked you will get the error that it is not in your server....
http://www.berrysgarden.com/index_Original.css
Note the index page should only ever be named index (all lowercase) ending with the extension .html, .htm, or .php if you use any php such as a form, login tool etc.

User avatar
Pablo
 
Posts: 19320
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by Pablo » Tue Feb 25, 2020 7:55 am

If you rename the page outside the software then you will also need to update the HTML code so it uses the correct external files.

bgcwaterman
 
 
Posts: 3
Joined: Fri Feb 01, 2019 9:06 pm

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by bgcwaterman » Tue Feb 25, 2020 1:37 pm

How do I change the reference to the css file inside the designer? I looked at the index.html file on my computer and it references the index_original.css. How do I get this back to index.css?

User avatar
Pablo
 
Posts: 19320
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Index page not displaying correctly after uploaded.

Post by Pablo » Tue Feb 25, 2020 1:49 pm

The css file will always have the same name as the page.

Post Reply