Hyperlink Styles

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
cmartins
 
 
Posts: 77
Joined: Tue Mar 01, 2016 12:25 pm

Hyperlink Styles

Post by cmartins » Mon Dec 05, 2016 9:37 pm

My friend Pablo,
I am trying to change the color of the hyperlink on dark background, but I can not. I want to put the hyperlink text in the white color, but the text always publishes in blue color (That does not work on dark background).

I already read the help, I've already visited http://www.wysiwygwebbuilder.com/link_color.html but that example does not work for me.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17950
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlink Styles

Post by Pablo » Mon Dec 05, 2016 9:40 pm

Did you use a valid style name (without spaces or other special characters)?
What is the URL of the page so I can see what you have done?

cmartins
 
 
Posts: 77
Joined: Tue Mar 01, 2016 12:25 pm

Re: Hyperlink Styles

Post by cmartins » Tue Dec 06, 2016 1:11 pm

The hyperlink name is "meulink":

Link = #FFFFFF
Visited Link = #FF7F50
Active Link = #FF0000
Hover Link = #FFA500

I put the Hyperlink (meulink) in "FALE CONOSCO" on the page (index) at www.carlosmartins.com.br

Thanks, friend Pablo.

Carlos Martins

User avatar
Pablo
 
Posts: 17950
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Hyperlink Styles

Post by Pablo » Tue Dec 06, 2016 3:21 pm

It seems to work correct.
However make sure specify all link states (including active/visited)

cmartins
 
 
Posts: 77
Joined: Tue Mar 01, 2016 12:25 pm

Re: Hyperlink Styles

Post by cmartins » Tue Dec 06, 2016 4:42 pm

Ok, friend Pablo. After your response, I cleared my Chrome browsing data and now the Hyperlink it is working fine. Thank you so much again!

Post Reply