Page 1 of 1

Flex Grid/break point problem

Posted: Wed May 16, 2018 6:02 pm
by jbra
Hi,

I create a page including a flex grid and set properties of flex grid, include objects in cells, ... Page is OK.

I then add a breakpoint, the flex grid is there but has nothing in common with original page flex grid (it is the default one when creating a flex grid).

What have I done bad ?

Thanks.

Re: Flex Grid/break point problem

Posted: Wed May 16, 2018 6:05 pm
by Pablo
If you add a new breakpoint then the layout will be copied from the default view.

Re: Flex Grid/break point problem

Posted: Wed May 16, 2018 8:04 pm
by jbra
Thanks, that is right, if breakpoint is created after flex grid, its content is correct.

This is quite uneasy : adding a flexgrid with existing breakpoints means editing 'default' layouts in each breakpoint (ie creating from scratch). You cannot even copy/paste flex grid, it turns to default layout.

Is there a smarter way to do things ?

Re: Flex Grid/break point problem

Posted: Wed May 16, 2018 8:33 pm
by Pablo
I am not sure if this will work, but you can try:
- go to the default view
- select the object
- right click the n Property Inspector
- select 'Reset all properties'
This should make the layout the same as the default view for all breakpoints.