Copying Layers

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
User avatar
zinc
 
 
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 08, 2007 3:06 pm
Location: London, United Kingdom

Copying Layers

Post by zinc » Wed Oct 10, 2018 8:16 pm

Pablo;

Is there anyway to copy a layer with content from one page to another page within the same project with the same break points?

z

User avatar
Pablo
 
Posts: 14518
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Copying Layers

Post by Pablo » Wed Oct 10, 2018 8:38 pm

I'm sorry, that is not possible.

User avatar
zinc
 
 
Posts: 1509
Joined: Sat Dec 08, 2007 3:06 pm
Location: London, United Kingdom

Re: Copying Layers

Post by zinc » Thu Oct 11, 2018 7:47 am

OK, Thank you. Would be great for the future versions.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests