Headers in Breakpoints.

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
User avatar
MartinPorter
 
 
Posts: 125
Joined: Thu Jul 20, 2017 1:39 pm

Headers in Breakpoints.

Post by MartinPorter » Fri May 31, 2019 9:46 pm

Hi..
As anyone come across this before? - I have a page with two breakpoints, 768 & 375
The header has been created within a Master page with one single layer which has two
images and one YouTube link. On the "Default" the header shows and runs the video, this is also the case
for breakpoint 375. But breakpoint 768 has the header missing. If anyone can give me any sort of insight
I would be grateful.
Thanks & regards
Martin....

User avatar
Pablo
 
Posts: 17592
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Headers in Breakpoints.

Post by Pablo » Sat Jun 01, 2019 6:06 am

To be able to help you I need to see what you have done.

Related FAQ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

User avatar
MartinPorter
 
 
Posts: 125
Joined: Thu Jul 20, 2017 1:39 pm

Re: Headers in Breakpoints.

Post by MartinPorter » Sat Jun 01, 2019 9:11 am

Pablo wrote:
Sat Jun 01, 2019 6:06 am
To be able to help you I need to see what you have done.

Related FAQ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134
Hi Pablo - looks like I'v fixed it, It's the simplest things I keep overlooking - the breakpoints in the master page! :roll:
thanks anyway.
Thanks & regards
Martin....

Post Reply