I have a button that won't appear

Questions related to the Responsive Web Design tools of WYSIWYG Web Builder.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/respon ... esign.html
Please read this first before posting any questions! Also check out the example project to get an idea how the RWD concept works.

Responsive Web Design FAQ:
http://wysiwygwebbuilder.com/forum/view ... 10&t=63817
Post Reply
alan_sh
 
 
Posts: 664
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

I have a button that won't appear

Post by alan_sh » Mon Jun 08, 2020 2:08 pm

I have an adaptive design web site. It has a header which has themeable buttons. When the design gets to 480 and below, I change it so that a different header structure appears. Within each one, I have duplicated buttons (different IDs). One of them, "Covid 19" will not appear on the 480 and 320 breakpoint when I preview it.

I've cut the project down to just the index page, the header and the Covid 19 page - so lots of links will fail. But I hope you can see what I mean when you review it at 480 or 320.

The project is here https://www.dropbox.com/s/m77dqud5tj9op ... t.zip?dl=1

Any clues appreciated. It's going to be something silly that I've done, but I can't see it.

Alan

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Mon Jun 08, 2020 3:24 pm

You are right. The behavior is not correct. This will be addressed in the next update.

alan_sh
 
 
Posts: 664
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: I have a button that won't appear

Post by alan_sh » Mon Jun 08, 2020 3:43 pm

Thanks Pablo

Alan

alan_sh
 
 
Posts: 664
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: I have a button that won't appear

Post by alan_sh » Wed Jun 10, 2020 2:11 pm

Pablo,

Any idea when this will be fixed?

regards

Alan

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Wed Jun 10, 2020 3:05 pm

It will be fixed in the next update.

alan_sh
 
 
Posts: 664
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: I have a button that won't appear

Post by alan_sh » Wed Jun 10, 2020 5:17 pm

Thanks. I'll find another solution in the mean time then. I have an update to put out.

Alan

alan_sh
 
 
Posts: 664
Joined: Tue Jan 01, 2019 5:50 pm

Re: I have a button that won't appear

Post by alan_sh » Fri Jun 19, 2020 1:14 pm

Pablo,

Thanks for the update - issue is cured.

Alan

lelis
 
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 02, 2017 9:44 am

Re: I have a button that won't appear

Post by lelis » Thu Jul 02, 2020 8:14 am

Hi, I've the same problem with button on two different Breakpoints. For 1000 and 768 is O.K. (they are the same) but for 320 they don't appear. I've implemented new set the Themeable type. Only Button type is displayed but it is impossible to add a link for another page. If understand, I need to up-date WebBuilder (current version 14.2). Do the version 15.4.3 resolve this problem? By the way, the text works well in different size for different Breakpoints. Thanks for help

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Thu Jul 02, 2020 9:39 am

Yes, you will need 15.4.3. This functionality is not available in older versions.

lelis
 
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 02, 2017 9:44 am

Re: I have a button that won't appear

Post by lelis » Thu Jul 02, 2020 12:09 pm

Thanks Pablo,
I've up-dated to 15.4.3 version. Now the button are "visible" but links work ONLY one times ? I'm using Layout Grid and the new elements have different ID. Thanks for help.

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Thu Jul 02, 2020 12:30 pm

To be able to help you, I need to see what you have done.

Related FAQ:
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=82134

lelis
 
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 02, 2017 9:44 am

Re: I have a button that won't appear

Post by lelis » Thu Jul 02, 2020 1:04 pm

Hi Pablo,
I'm using Layout Grid with three rows. On the top (3+6+3) in the middle colon I've few buttons (Theameable) to change pages by internal link into the different pages in the same project. These navigation buttons are different for 320 Breakpoint, smaller and with different ID. I've added link for each button and for small display (FIrefox ctrl + switch +M) the implemented links don't work only one times ?? Thanks

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Thu Jul 02, 2020 1:12 pm

There is no limit to the number of times you can use a link (of course)
If it does not work then there is a conflict somewhere.

To be able to help you, I need to see what you have done.

Related FAQ (please read):
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 10&t=82134

lelis
 
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 02, 2017 9:44 am

Re: I have a button that won't appear

Post by lelis » Thu Jul 02, 2020 3:07 pm

Hi, I've checked the generated sources and found solution: the buttons HAVE to be "link" type. Thanks for help.
Last edited by lelis on Thu Jul 02, 2020 3:28 pm, edited 2 times in total.

User avatar
Pablo
 
Posts: 21434
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: I have a button that won't appear

Post by Pablo » Thu Jul 02, 2020 3:17 pm

Do you mean that the links do not work locally?
Did you enable 'Preview entire website'?

Related tutorial:
http://wysiwygwebbuilder.com/preview.html

Post Reply