Issue with tables and Layout Grid

This section is for posting questions which are not directly related to WYSIWYG Web Builder.
Examples of off topics: web server configuration, hosting, programming related questions, third party scripts.

Note that these questions will generally not be answered by the administrators of this forum.
Post Reply
User avatar
Hurtado
 
 
Posts: 430
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 5:29 pm

Create a table into a HTML Object.
Two HTML Object with exactly same code, one into a layout grid, other one out layout grod
Data out layout grid show fine
Data into layout grid don´t show, table exist
Can you see at http://digitalzen.es/pruebas/vuejs/prueba1/
Use Bootstrap but without Bootstrap is same

User avatar
Pablo
 
Posts: 13051
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Pablo » Thu Aug 03, 2017 6:11 pm

The default font size of a layout grid is 0, so you will need to set the font for table otherwise the text will not be visible.
This is not a bug but intentional behavior because otherwise the layout grid itself would have a size (the size of the font).

User avatar
Hurtado
 
 
Posts: 430
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 7:03 pm

How do that, my friend?

User avatar
Hurtado
 
 
Posts: 430
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 7:10 pm

Do it
Work fine now
Thanks
Republish
Can you see in same url

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests