Google crome is not displaying parallax effect on my site??

This section is for posting questions which are not directly related to WYSIWYG Web Builder.
Examples of off topics: web server configuration, hosting, programming related questions, third party scripts.

Note that these questions will generally not be answered by the administrators of this forum.
Post Reply
agr
 
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 25, 2016 1:15 pm

Google crome is not displaying parallax effect on my site??

Post by agr » Tue Jul 10, 2018 6:24 pm

hi Pablo
after Google Chrom was not displaying VIMEO videos any more... did the actual update... Video is working now
but:
the parallax effect is not working any more and the the pictures are disappears - before it was working perfect!

but on Firefox it is still working like always..!

what to do to get the side working again on Google and also on OPERA?

you can have a look on: casablanca-de-la-luz.de

looking forward to your help
thanks

regsd
hans

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4149
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Google crome is not displaying parallax effect on my site??

Post by BaconFries » Tue Jul 10, 2018 6:50 pm

This has nothing to do with the program it is related to the Chrome Browser and only the developers of Chrome can fix.

https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 0&p=408427
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 6&p=407653
https://www.wysiwygwebbuilder.com/forum ... 6&p=407072

agr
 
 
Posts: 6
Joined: Fri Mar 25, 2016 1:15 pm

Re: Google crome is not displaying parallax effect on my site??

Post by agr » Wed Jul 11, 2018 3:02 pm

sorry
but if a side done on WWB and it is not working on Crome Browser...

than 70 % of the people can not see it - this cannot be the right answer!

than it is WWB - how has not the right coding - in my opinion!
especially when it is working in other browsers.

The only thing I can see, that is was working about an year - without problems...
and Google (for sure) changed something... but than WWB also have to do something
otherwise this program has no value any more!

rgds
Hans

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4149
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Google crome is not displaying parallax effect on my site??

Post by BaconFries » Wed Jul 11, 2018 3:18 pm

than it is WWB - how has not the right coding - in my opinion! especially when it is working in other browsers.
Then sorry it is you that doesn't understand in my opinion!!! There is no code that can be added, the issue is with 'Chrome' the Developers of 'Chrome' which is 'Google' have made the changes to there Browser, WWB has no control over this, only the 'Google' developers of 'Chrome' can fix this.

The reason it still works in other Browser is because the other Browsers have not implemented this into there Browsers, the issue only lies exist with 'Chrome' and it alone...
The only thing I can see, that is was working about an year - without problems...
and Google (for sure) changed something..
.
Correct for sure.....
but than WWB also have to do something
Wrong, as already mentioned only the developers of the 'Chrome' browser can fix this is not under the control of the program or Pablo. Maybe you should contact the 'Chrome' about this.
otherwise this program has no value any more!
Well sadly that is your opinion to which you are entitled to...

User avatar
Pablo
 
Posts: 14097
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Google crome is not displaying parallax effect on my site??

Post by Pablo » Wed Jul 11, 2018 3:43 pm

This is a bug is Chrome, all we can do is wait for a fix.
There is nothing I can do to fix this. Unless you know a solution?

The issue is documented here:
https://bugs.chromium.org/p/chromium/is ... ?id=853092
related:
https://bugs.chromium.org/p/chromium/is ... ?id=674722

Note that parallax works for floating elements. The bug only seems to affect absolute positioned layers.

Demo:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/suppor ... ayers.html

Tutorial:
http://wysiwygwebbuilder.com/parallax.html

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests