Issue with tables and Layout Grid

This section is for posting questions which are not directly related to WYSIWYG Web Builder.
Examples of off topics: web server configuration, hosting, programming related questions, third party scripts.

Note that these questions will generally not be answered by the administrators of this forum.
Post Reply
Hurtado
 
 
Posts: 716
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 5:29 pm

Create a table into a HTML Object.
Two HTML Object with exactly same code, one into a layout grid, other one out layout grod
Data out layout grid show fine
Data into layout grid don´t show, table exist
Can you see at http://digitalzen.es/pruebas/vuejs/prueba1/
Use Bootstrap but without Bootstrap is same

User avatar
Pablo
 
Posts: 19666
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Pablo » Thu Aug 03, 2017 6:11 pm

The default font size of a layout grid is 0, so you will need to set the font for table otherwise the text will not be visible.
This is not a bug but intentional behavior because otherwise the layout grid itself would have a size (the size of the font).

Hurtado
 
 
Posts: 716
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 7:03 pm

How do that, my friend?

Hurtado
 
 
Posts: 716
Joined: Sun Nov 04, 2012 12:02 pm
Location: Valladolid
Contact:

Re: Issue with tables and Layout Grid

Post by Hurtado » Thu Aug 03, 2017 7:10 pm

Do it
Work fine now
Thanks
Republish
Can you see in same url

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests