Responsive Menu Trouble

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
steveKersh
 
 
Posts: 18
Joined: Tue Feb 26, 2019 6:28 pm

Responsive Menu Trouble

Post by steveKersh » Tue Feb 26, 2019 6:33 pm

I am having an issue with the Responsive Menu. I have used it in the past and it worked fine. But with the latest update when I insert it into a layout grid it is not responsive. It always shows in the mobile state.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17620
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Responsive Menu Trouble

Post by Pablo » Tue Feb 26, 2019 6:41 pm

Maybe the breakpoint of the menu is not set to the right value?
What are your exact settings?

See also:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

steveKersh
 
 
Posts: 18
Joined: Tue Feb 26, 2019 6:28 pm

Re: Responsive Menu Trouble

Post by steveKersh » Tue Feb 26, 2019 6:47 pm

*Solved* Not sure what my issue was yet but I created a new site and copied from site giving me a problem to the new site and it worked fine.

steveKersh
 
 
Posts: 18
Joined: Tue Feb 26, 2019 6:28 pm

Re: Responsive Menu Trouble

Post by steveKersh » Tue Feb 26, 2019 7:44 pm

I was wrong - Problem still there. Did figure out it works in Edge browser but does not with Chrome or Firefox. I'm not sure what is going on but any guidance would be appreciated.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 4635
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Responsive Menu Trouble

Post by BaconFries » Tue Feb 26, 2019 8:11 pm

Then either post a url of the page(s) so we can view and help or you can provide a copy of the project but please read the following first. How do I share my project to get help?

StudentDonald
 
 
Posts: 39
Joined: Sun Oct 19, 2014 11:36 am
Location: Michigan, US

Re: Responsive Menu Trouble

Post by StudentDonald » Wed Feb 27, 2019 2:36 am

Having the same problem. Hamburger menu appears just below the page width (1330) with the menu and layout grid set to break at 480. The menu is in a single cell grid alone, so it is not being crowded. The max width for the grid is set at minus 1330.

Related?: When placing an object in a layout grid the page width jumps to some random width like 1435, 1861, 2324 etc. This is happening on a masterframe page linked to the index page. I just have 3-4 grids on the page, no embedded grids and just one image or text in a cell.

User avatar
Pablo
 
Posts: 17620
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Responsive Menu Trouble

Post by Pablo » Wed Feb 27, 2019 7:13 am

What are your exact settings?

See also:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

StudentDonald
 
 
Posts: 39
Joined: Sun Oct 19, 2014 11:36 am
Location: Michigan, US

Re: Responsive Menu Trouble

Post by StudentDonald » Thu Feb 28, 2019 1:41 am

Started a new topic about the page width jumping.
I will recheck the menu problem when I have time.
I'm sure there's a problem, what's causing it is another story.
Try putting in a responsive menu when checking the page jumping.
Thanks

Post Reply