Belangrijke informatie over het gebruik van templates

Veel gestelde vragen (en antwoorden) over WYSIWYG Web Builder.
Locked
User avatar
Pablo
 
Posts: 23882
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Belangrijke informatie over het gebruik van templates

Post by Pablo » Sat May 06, 2006 2:14 pm

Wanneer je gebruik maakt van templates op http://www.wysiwygwebbuilder.com, het forum of elke andere locatie dan is het belangrijk te weten dat deze templates afbeeldingen kunnen bevatten waarop copyrights berusten. In de meeste gevallen zijn de afbeeldingen die zijn gebruik alleen aanwezig voor de presentatie of opvulling van de layout.
Wanneer je dus een template als de basis van je website wilt gebruiken dan MOET je alle afbeeldingen van mensen, dieren, objecten e.d. vervangen door afbeeldingen waar je zelf een licentie voor hebt!
Het gebruikt van niet geauthoriseerde afbeeldingen kan leiden tot copyright claims van de eigenaar!

Waarschuwing:
Image services zijn zeer aktief in het vinden van websites die de copyrights van hun afbeeldingen schenden, dus wees gewaarschuwd en gebruik alleen afbeeldingen waar je zelf de rechten voor hebt!!!

Ga er niet vanzelfsprekend vanuit dat alle afbeeldingen 'gratis' of 'copyright vrij' zijn omdat de templates via onze website worden aangeboden.
Wij zijn niet de eigenaar van de afbeeldingen of templates. De meeste templates zijn gemaakt door andere gebruikers en het is onmogelijk om te controleren of de gebruikte afbeeldingen officieel gelicenseerd zijn. Wij hebben de templates op de website gezet in goed vertrouwen. Maar zelfs als de maker van de template een licentie heeft om de afbeeldingen te gebruiken dan betekent dat niet automatisch dat iedereen dat zomaar mag!

Uiteraard zullen wij alle 'illegaal' materiaal direct van de website verwijderen als we hier achter komen!

PABLO SOFTWARE SOLUTIONS GEEFT GEEN DIRECTE OF INDIRECTE GARANTIE MET BETREKKING TOT DE RECHTEN VAN DERDEN, VERHANDELBAARHEID, OF GESCHIKTHEID VOOR ENIG DOEL.
PABLO SOFTWARE SOLUTIONS ZAL IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR RESULTERENDE, BIJKOMENDE OF SPECIALE SCHADE, WAARONDER WINSTDERVING OF VERLOREN BESPARINGEN,
OOK NIET ALS EEN VERTEGENWOORDIGER VAN PABLO SOFTWARE SOLUTIONS OP DE MOGELIJKHEID VAN ZULKE SCHADES IS GEWEZEN, NOCH IS PABLO SOFTWARE SOLUTIONS AANSPRAKELIJK
VOOR ENIGE CLAIM DOOR EEN DERDE PARTIJ.

Wanneer je gebruik maakt van de templates op http://www.wysiwygwebbuilder.com dan ga je akkoord met de voorwaarden.
Zo niet, verwijder dan onmiddelijk alle kopieën van de templates en afbeeldingen die je in bezit hebt.

Locked