Website won't launch on new PC.

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
bkjohns
 
 
Posts: 161
Joined: Wed Nov 14, 2018 5:54 pm

Re: Website won't launch on new PC.

Post by bkjohns » Wed Dec 02, 2020 2:57 pm

If you are comfortable with this, rename your WB folder to something like 'old WB7' (or whatever you choose), or copy it all to a usb drive and then delete it from your pc, and then reinstall the software.

NCBryan
 
 
Posts: 10
Joined: Thu Oct 29, 2020 3:38 pm

Re: Website won't launch on new PC.

Post by NCBryan » Wed Dec 02, 2020 9:15 pm

Pablo, the version number on the OLD PC is 7.6.4. It doesn't say whether it is 32bit or 64bit. Can you determine that from the version number? The NEW PC is version 16.0.2 and says (64bit) at the top of the window. The OLD PC only says 'About WYSIWYG Web Builder'.

I copied all the files from my OLD PC to the NEW PC and put them in the same folders as before but don't think this is the problem because all of the website files are on the server and when I open the .wbs file from the server it should already have everything linked to the server file locations.

NCBryan
 
 
Posts: 10
Joined: Thu Oct 29, 2020 3:38 pm

Re: Website won't launch on new PC.

Post by NCBryan » Wed Dec 02, 2020 9:29 pm

Nobody else has the file open. My local PC is the only machine that has WYSIWYG on it.

User avatar
BaconFries
 
 
Posts: 5140
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:32 pm

Re: Website won't launch on new PC.

Post by BaconFries » Wed Dec 02, 2020 10:00 pm

the version number on the OLD PC is 7.6.4. It doesn't say whether it is 32bit or 64bit.
Then is will be 32-bit as there was no 64-bit for WB7. What extensions are you using in WB7 what are there version number. If using the 64-bit of WB16 then please ensure you have installed the equivalent versions i.e. 64-bit extensions for 64-bit WB16. Note if you are trying to open any .wbs (WB16) with WB7 then it is not possible this is due to any "New" feature in WB16 is not compatible with WB7. For it to work both PC's must be running the exact same version number the same applies for extensions. It is possible to open WB7 aslong as you have copied all files and folders to WB16

User avatar
Pablo
 
Posts: 22599
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Website won't launch on new PC.

Post by Pablo » Thu Dec 03, 2020 6:58 am

If you need further assistance then please share your project file so I can check if you have used any extensions in your project and if these are still available for the 64bit version.

NCBryan
 
 
Posts: 10
Joined: Thu Oct 29, 2020 3:38 pm

Re: Website won't launch on new PC.

Post by NCBryan » Mon Dec 14, 2020 9:55 pm

So Pablo's recommendation of checking whether the old version was 32 or 64 bit was the problem. Old version was 32 bit and new version was 64 bit. I uninstalled the 64 bit program and re-installed the 32 bit version and it worked like a charm. Sorry it took me so long to get that done and respond to the thread. Thanks to everyone that offered suggestions to help me fix this. All is well now!

Post Reply