Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Thu Jun 17, 2021 5:19 pm

Today I attempted my usual daily updates to my website www.CurtRenz.com through WYSIWYG through my webhost Jumpline. This failed. I rebooted my computer and made several attempts to update Still my website only displays what was there yesterday. What might have caused the problem? How can it be fixed?

User avatar
jerryco
 
 
Posts: 405
Joined: Fri Mar 27, 2009 2:42 pm
Location: Purmerend, Holland

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by jerryco » Thu Jun 17, 2021 5:21 pm

Did you try to Hard Refresh the page? Maybe you're looking at a locally stored version? It's Ctrl+F5 in the browser on the page.
// Love is the acceptance of nothing / So, you're here. Now dance.

/ You want RWD? Rotate your damn phone! //

User avatar
Pablo
 
Posts: 24237
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Pablo » Thu Jun 17, 2021 5:22 pm

Maybe your browser displays the previous version from cache?
Did you clear your browser's cache?

or else what changes should we see on the page?
Are there any errors in the publish log?
Did you publish all files?

Note: there is an error in the page 'description' This section should not contain quotes, this breaks the HTML.

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 1565
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by crispy68 » Thu Jun 17, 2021 5:26 pm

Also, are you sure you are uploading to the correct folder? You should be able to easily log into your host and thru cpanel open your folder where the files are at (file manager) and see if the dates on the pages are today's date.

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Thu Jun 17, 2021 5:36 pm

I rebooted my computer twice. I cleared the Chrome cache several times through "more tools - clear browsing data - clear cached images and files" . I tried control F5. I performed the updates several times, to no avail.

I tried to update three of my astronomy pages for today's celestial events. WYSIWYG reports "Successfully published!" But the changes are not found when I download my website.

On my website's front page I attempted to add a period after the word "transitory" in my comments. WYSIWYG reports "Successfully published!" The added period is not seen when I download www.CurtRenz.com .
Last edited by Curt on Thu Jun 17, 2021 6:02 pm, edited 3 times in total.

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Thu Jun 17, 2021 5:42 pm

I now checked the cPanel File Manager. For the items I attempted to change today, yesterday's date at midday is displayed.

User avatar
crispy68
 
 
Posts: 1565
Joined: Thu Oct 23, 2014 12:43 am
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by crispy68 » Thu Jun 17, 2021 5:54 pm

For the items I attempted to change today, yesterday's date at midday is displayed
Did you check other folders on your server to see if you published to one of these folders by mistake?

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Thu Jun 17, 2021 6:01 pm

The most recent date seen in the cPanel File Manager report is "Yesterday". When I upload today through WYIWYG, it is obvious that I am uploading the desired page.

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Thu Jun 17, 2021 6:09 pm

Great thanks to everyone attempting to help.

I've also contacted my webhost Jumpline. The chat agent said he will escalate the ticket to an administrator, and I should hear from an administrator within 24 to 48 hours.

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Fri Jun 18, 2021 4:10 pm

Below is the latest response from my webhost Jumpline". I've re-downloaded the latest WYSIWYG program. That did not help. What can be done?

Sorry, as we do not provide web development support we cannot help you with this issue. Please contact your web developer for making any changes to the website

lummis
 
 
Posts: 218
Joined: Sun Apr 24, 2011 9:18 am
Location: UK

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by lummis » Fri Jun 18, 2021 4:21 pm

Can you provide a copy of your publish log - you can view the log by going to Tools->Options->Publish->View Log. It may cover several publishing attempts so go to the end and copy just the latest one that you published.

Something that I have been guilty of is marking the page with 'Do Not Publish' and forgetting that I have done so - have you fallen into the same trap?

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Fri Jun 18, 2021 5:02 pm

None of my pages are marked "don't publish".

Here is the end of that log:

18/06/2021 09:35:24.256 Removing temporary files...

18/06/2021 09:35:24.350 Successfully published!

18/06/2021 09:35:24.445 *** END OF PUBLISH ***

User avatar
Pablo
 
Posts: 24237
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Pablo » Fri Jun 18, 2021 5:05 pm

To be able to help, I need more information.

For example, what are your settings?
What information is in the publish log? I need the complete log.
Did you change something in your settings? or did you install a new firewall or other software?

WWBman
 
 
Posts: 981
Joined: Fri Jan 08, 2010 6:10 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by WWBman » Fri Jun 18, 2021 6:01 pm

BTW "but believe it too be transitory" should be "but believe it to be transitory."

Curt
 
 
Posts: 36
Joined: Thu Jun 25, 2020 9:51 pm

Re: Uploaded WYSIWYG changes do not appear when I download website

Post by Curt » Fri Jun 18, 2021 7:05 pm

Pablo wrote:
Fri Jun 18, 2021 5:05 pm
To be able to help, I need more information.

For example, what are your settings?
What information is in the publish log? I need the complete log.
When did it stop working? Did you change something in your setting? or did you install a new firewall or other software?
I should note that my domain https://www.CurtRenz.com has an SSL certificate.

Uploads were working fine through Wednesday than failed on Thursday.

I did not change settings yesterday, or install a new firewall or software. However, after the problem occurred, I re-downloaded and installed the latest 64-bit WYSIWYG 16.3.2. I had previously installed that same update earlier this month. Oddly, I have to turn off the Windows "Controlled folder access" before installing your program.

Yesterday my webhost Jumpline said that my memory usage in the server had grown too high. I removed unneeded items in the cPanel including movies from a movie maker that should have had nothing to do with my website. They said the plan was to empty my website on their server, and they would let me me know when upload the entire website. I gave them their requested permission. Then this morning Jumpline said the fault is with my web developer, i.e you.

My previous website program was Serif WebPlus. When I uploaded with that, I always accepted the choice to delete unused files. I wish there were a similar choice in WYSIWYG.

In any event, today I was clicking the WYSIWYG "Publish Web Site" settings in an attempt to see if I could fix anything. Apparently I should not have clicked "Delete", but did. I then spent an hour with a Jumpline chat agent trying to get the correct settings. I did not tell him about yesterday's problem, so as not to confuse him. He gave me some settings, but clicking "Test" led to error reports. He said a technician would get back to me within 48 hours.

He seemed uncertain about the settings he gave me. Perhaps you can give me better advice for settings, particularly in the "Type" section, what should be the choice?. Also should I list my domain in that question window as http or https?

The full log is massive in a Notepad file. Is there a way to send it to you? Below are the last from June 17, the first from June 18, and the last from June 18. The last was from after I goofed up the WYSIWYG box for "Publish Web Site", the other log data was before that.

17/06/2021 22:16:20.671 SecureFtpLog:

PutFile:

DllDate: Jan 31 2018

SecureFtpVersion: 9.5.0.72

UnlockPrefix: PBLVND.CB1072018

Architecture: Little Endian; 64-bit

Language: Visual C++ 2015 / x64

VerboseLogging: 0

Component successfully unlocked using purchased unlock code.

RemoteFilename: /public_html/index.html

LocalFilename: C:\Users\curt\AppData\Local\Temp\~publish\index.html

ProgressMonitoring:

enabled: no

heartbeatMs: 0

sendBufferSize: 65536

--ProgressMonitoring

IdleTimeoutMs: 60000

ReceiveTimeoutMs: 60000

ConnectTimeoutSeconds: 30

soRcvBuf: 4194304

soSndBuf: 262144

uploadFromLocalFile:

localFileSize: 8468

uploadFromDataSource:

initialGreeting: 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

220-You are user number 1 of 50 allowed.

220-Local time is now 23:16. Server port: 21.

220-This is a private system - No anonymous login

220-IPv6 connections are also welcome on this server.

220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

restartNext: 0

modeZ: 0

binaryMode: 1

pbsz_protp:

simpleCommand:

sendCommand:

sendingCommand: PROT P

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 200 Data protection level set to "private"

--readCommandResponse

--simpleCommand

--pbsz_protp

setupDataConnection:

passive transfer mode

setupPassiveDataSocket:

sendCommand:

sendingCommand: PASV

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 227 Entering Passive Mode (199,204,254,2,122,14)

--readCommandResponse

dataConnect:

hostname: 199.204.254.2

port: 31246

socketOptions:

SO_SNDBUF: 262144

SO_RCVBUF: 4194304

TCP_NODELAY: 0

SO_KEEPALIVE: 0

--socketOptions

dataConnectSuccess: 1

--dataConnect

--setupPassiveDataSocket

--setupDataConnection

sendUploadCommand:

sendCommand:

sendingCommand: STOR /public_html/index.html

--sendCommand

--sendUploadCommand

Reading intermediate response for upload...

readCommandResponse:

replyLineQP: 552 Disk full - please upload later

--readCommandResponse

--uploadFromDataSource

Failed.

--uploadFromLocalFile

TotalTime: Elapsed time: 172 millisec

Failed.

--PutFile

--SecureFtpLog



17/06/2021 22:16:20.755 Removing temporary files...

17/06/2021 22:16:20.798 Successfully published!

17/06/2021 22:16:20.841 *** END OF PUBLISH ***

18/06/2021 09:35:20.202 *** START OF PUBLISH ***

18/06/2021 09:35:20.203 Scanning publish folder...

18/06/2021 09:35:20.206 Found 17 file(s).

18/06/2021 09:35:20.956 SecureFtpLog:

PutFile:

DllDate: Jan 31 2018

SecureFtpVersion: 9.5.0.72

UnlockPrefix: PBLVND.CB1072018

Architecture: Little Endian; 64-bit

Language: Visual C++ 2015 / x64

VerboseLogging: 0

Component successfully unlocked using purchased unlock code.

RemoteFilename: /public_html/CR_1.css

LocalFilename: C:\Users\curt\AppData\Local\Temp\~publish\CR_1.css

ProgressMonitoring:

enabled: no

heartbeatMs: 0

sendBufferSize: 65536

--ProgressMonitoring

IdleTimeoutMs: 60000

ReceiveTimeoutMs: 60000

ConnectTimeoutSeconds: 30

soRcvBuf: 4194304

soSndBuf: 262144

uploadFromLocalFile:

localFileSize: 1672

uploadFromDataSource:

initialGreeting: 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

220-You are user number 1 of 50 allowed.

220-Local time is now 10:35. Server port: 21.

220-This is a private system - No anonymous login

220-IPv6 connections are also welcome on this server.

220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

restartNext: 0

modeZ: 0

binaryMode: 1

pbsz_protp:

simpleCommand:

sendCommand:

sendingCommand: PROT P

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 200 Data protection level set to "private"

--readCommandResponse

--simpleCommand

--pbsz_protp

setupDataConnection:

passive transfer mode

setupPassiveDataSocket:

sendCommand:

sendingCommand: PASV

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 227 Entering Passive Mode (199,204,254,2,141,197)

--readCommandResponse

dataConnect:

hostname: 199.204.254.2

port: 36293

socketOptions:

SO_SNDBUF: 262144

SO_RCVBUF: 4194304

TCP_NODELAY: 0

SO_KEEPALIVE: 0

--socketOptions

dataConnectSuccess: 1

--dataConnect

--setupPassiveDataSocket

--setupDataConnection

sendUploadCommand:

sendCommand:

sendingCommand: STOR /public_html/CR_1.css

--sendCommand

--sendUploadCommand

Reading intermediate response for upload...

readCommandResponse:

replyLineQP: 552 Disk full - please upload later

--readCommandResponse

--uploadFromDataSource

Failed.

--uploadFromLocalFile

TotalTime: Elapsed time: 140 millisec

Failed.

--PutFile

--SecureFtpLog

_______________________________________________

18/06/2021 12:32:00.915 SecureFtpLog:

Connect_Ftp2:

DllDate: Jan 31 2018

SecureFtpVersion: 9.5.0.72

UnlockPrefix: PBLVND.CB1072018

Architecture: Little Endian; 64-bit

Language: Visual C++ 2015 / x64

VerboseLogging: 0

ProgressMonitoring:

enabled: no

heartbeatMs: 0

sendBufferSize: 65536

--ProgressMonitoring

ImplicitSsl: 0

AuthTls: 1

AuthSsl: 0

ftpConnect:

Hostname: cpanel09.myhostcenter.com

Port: 21

IdleTimeoutMs: 60000

socketOptions:

SO_SNDBUF: 262144

SO_RCVBUF: 4194304

TCP_NODELAY: 1

SO_KEEPALIVE: 1

--socketOptions

readCommandResponse:

replyLineQP: 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

replyLineQP: 220-You are user number 1 of 50 allowed.

replyLineQP: 220-Local time is now 13:31. Server port: 21.

replyLineQP: 220-This is a private system - No anonymous login

replyLineQP: 220-IPv6 connections are also welcome on this server.

replyLineQP: 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

--readCommandResponse

initialStatus: 220

initialResponse: 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

220-You are user number 1 of 50 allowed.

220-Local time is now 13:31. Server port: 21.

220-This is a private system - No anonymous login

220-IPv6 connections are also welcome on this server.

220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

converting to secure connection...

authTls:

simpleCommand:

sendCommand:

sendingCommand: AUTH TLS

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 234 AUTH TLS OK.

--readCommandResponse

--simpleCommand

simpleCommand:

sendCommand:

sendingCommand: PBSZ 0

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 200 PBSZ=3D0

--readCommandResponse

--simpleCommand

simpleCommand:

sendCommand:

sendingCommand: PROT P

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 200 Data protection level set to "private"

--readCommandResponse

--simpleCommand

--authTls

successfully converted to secure connection...

--ftpConnect

Logging in...

Login:

sendCommand:

sendingCommand: USER curtrenz

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 331 User curtrenz OK. Password required

--readCommandResponse

sendCommand:

sendingCommand: PASS *

--sendCommand

readCommandResponse:

replyLineQP: 530 Login authentication failed

--readCommandResponse

--Login

Failed.

--Connect_Ftp2

--SecureFtpLog



18/06/2021 12:32:00.925 Removing temporary files...

18/06/2021 12:32:00.936 Publish failed!

18/06/2021 12:32:00.946 *** END OF PUBLISH ***

Post Reply