Layout grid and html codes

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
User avatar
me.prosenjeet
 
 
Posts: 1302
Joined: Mon Dec 24, 2007 1:50 pm
Location: Lucknow
Contact:

Layout grid and html codes

Post by me.prosenjeet » Tue Nov 24, 2020 6:28 am

Hi Pablo,
In some of the extensions we use html codes. Strangely it used to work fine but of late I notice the html used in the extension and the extension being place in a layout grid on preview or publish the html is not visible till we add <font size=xyz> to it.

For example the code below is supposed to show something but when I place it inside a layout grid, it doesnt show but when placed outside a layout grid, it shows perfectly.

Code: Select all

<div style="float: left;"><img src="/abc-foldername/xyz-foldername/cartimage_darkgray.svg" style="height: 3.5em; cursor: pointer;" onclick="showCart(); return(false);"></div>
<div style="float: left; padding: 0 0 0 1em; line-height:1.2; color: black;">
<span id="showitemcount">0</span> item(s)<br>
<span id="showcarttotal">0.00</span><br>
<span onclick="showCart(); return(false);" style="colour: black; cursor: pointer;">View Cart</span><br>
</div>
1) Has this been recently introduced?
2) Is there a setting to get over this?

If we do not place extensions inside a layout grid, the responsiveness of the page is lost
.
Click here to check my Pro WB Extensions
Click here to check my Pro WB Templates
---------------------------------------------------------
www.Lucknowwebs.com
---------------------------------------------------------

User avatar
Pablo
 
Posts: 22598
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Layout grid and html codes

Post by Pablo » Tue Nov 24, 2020 7:04 am

1) Has this been recently introduced?
It has always been like this.
2) Is there a setting to get over this?
No, because the layout grid resets the font-size to zero otherwise spaces in the HTML code would affect the layout.
Therefor your code should always include a font-size.

Post Reply