Grid size in diffrent breakpoints

All WYSIWYG Web Builder support issues that are not covered in the forums below.
Forum rules
PLEASE READ THE FORUM RULES BEFORE YOU POST:
viewtopic.php?f=12&t=1901

MUST READ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/getting_started.html
WYSIWYG Web Builder FAQ
Post Reply
janez72
 
 
Posts: 76
Joined: Wed Sep 17, 2014 3:33 pm

Grid size in diffrent breakpoints

Post by janez72 » Sun Nov 29, 2020 8:57 pm

I resized grid columns in different breakpoints.
I tried about every setup, but the same thing always happens.

I can change the size of columns and it's also good in preview.
And, it's also good when you publish it, if you are quick enough.
After some time (really can't tell when exactly, because it varies, but it's quickly), the columns would change back to it's values in default view.

Tried all settings with overflow and grid system.
Position is header. Layout fluid, column height auto.

User avatar
Pablo
 
Posts: 22623
Joined: Tue Mar 28, 2006 12:00 pm
Location: Europe
Contact:

Re: Grid size in diffrent breakpoints

Post by Pablo » Sun Nov 29, 2020 9:17 pm

Maybe you have set 'overflow' to 'none'?
In that case, the column definition will be the same for all breakpoints,.
See also the information in the help.

Or else, please share a demo project so I can see all your settings.

Related FAQ:
http://www.wysiwygwebbuilder.com/forum/ ... 10&t=82134

Post Reply